arka sokaklar 

/ 3
kapat

1. senaristinin hakkında "gerçekte olmayan polisleri anlattık, çünkü gerçek olanlarını tv'de gösteremeyiz" dediği yerli polis dizisi. bi' de dizide oynayan gamze özçelik'i gördükce yurdum gencinin aklına hemen o otel odası gelmiyorsa neyim.
    #3287080 (gothic evil, 18.04.2008 17:44)
  2. atiker'in kurtlar vadisi pusu'dan sonra sponsoru olduğu bir başka dizi.
    #3419347 (toptan korkan basarili kaleci, 19.05.2008 21:03)
  3. artık iyice suyu çıkan basit dizi.
    sadece bir bölümünde en az 50 tane hata var. aklımda kalanları şöyle anlatayım.
    şimdi adam kadını fuhuşa zorluyor bir otele götürüyor. bizim polisler arkadan takip ediyor ve otele giriyorlar. tam polisler kapıdan girerken bunlar asansöre biniyor. neyse bekliyorlar asansörün çıkmasını bakıyorlar 4. kat hemen çıkıyorlar diğer asansörle 4. kata.
    işte bunlar çıkana kadar herif kızı müşterinin odasına bırakıyor çıkıyor. merdivene doğru yöneliyor. tam merdivenin ağzında asansörden çıkan polisler görüyor bunu.
    - 1 dk bakar mısın polis ! diye bağırıyor. e adam da kaçıyor tabi. polis öyle mi bağırır?
    ille de kovalama sahnesi çekecekler ya.
    neyse polisin biri adamı kovalar ötekine git kızı bul sen diye bağırıyor o anda. o da gider odayı şıp diye buluyor hemen. kapıyı kırıyor dalar içeri. napıyorsunuz burda, yürüyün yürüyün hadi diye 2 sini de odadan çıkarıyor. adam da kuzu kuzu çıkıyor ordan. tek kelime etmiyor. sen kimsin? noluyor ya gibisinden cümleler sarf etmiyor. ayrıca polis de sivil polistir onun polis olduğunu nasıl anladı biz anlayamadık. hemen kaderine razı olup çıkıyor.
    arka sokaklar böyle basit bir dizi işte.
    #3446613 (usuyen kutup ayisi, 25.05.2008 19:42 ~ 19:44)
  4. geçen yıl yurt arkadaşımın yaklaşık 600 ytl kadar bi parası çalınmıştı. neyse ortalık ayağa kalktı falan. polisler geldi. biz de parası çalınan çocuğun kankaları olarak sorguya alındık etüt odasında. şöyle bi diyalog yaşanmıştır polis abilerle aramızda:

polis: şşş. len izmir'li. [bana diyo.] televizyonda bi dizi var, arka sokaklar mıdır nedir. izliyonuz mu lan onu?

ben: yok abi, öle bazen, denk gelirsek, kem küm, kıl tüy...

polis: izlemeyin len zaten. bok gibi dizi. biz öyle mi polisiz?
    #3908706 (oopps I did it again, 03.09.2008 03:25)
  5. bugünkü bölümde bir replik dikkat çekmektedir.

komiser rıza baba ile yakın dostu savcı bey birlikte sohbet ediyorlar ve replik arasında şöyle bir olay oldu:

- rıza baba : Hadi bırak şu resmiyeti rıza abi de bana.
    - savcı: tamam rıza abi. Kaptırdım kendimi sanırım.
    - rıza baba: Ha neyse bak akşama yengenler hep birlikte (beep sesi duyulur)-balık yapıyoruz kaçırma.

Replik tam bu şekilde olmasada aynen beep sesi yapılarak sansürlenen şey "rakı" kelimesi!
    Vay vay.. Bu ülkede rakı sözü ne zamandan beridir sansürlenmeye başladı sormak isterim değerli dostlar.
    Bugün gelinen noktada bu ülkede özgürlükleri tekrardan acaba ne zaman tartışmaya başlıyacağız. bir dizide bu şekilde bir sansür ile rakı kelimesi bu şekilde engelleniyorsa olacakları tasavvur etmek bile istemiyorum..
    #3936172 (tristar, 08.09.2008 21:01)
  6. (bkz: yasak sokaklar)
    #3956468 (stalker, 13.09.2008 02:58)
  7. suçlu rolü oynayan oyuncuları amatör olan ve seyir zevki sıfır olan dizidir.
    #4024587 (eses taraftari porsuk canavari, 29.09.2008 17:30)
  8. türk swat'ı, nypd'si gibi bir şeydir.
    #4147668 (luther, 27.10.2008 17:08)
  9. polisleri alenen "öküz" gibi gösteren müthiş dizi. en çok sevdiğim sahneler ise, bir durum değerlendirmesi falan yaptıkları durumlarda hepsinin sırayla konuşması, biri bir cümle söyler ve diğer elemana pas atar pası alan da hemen devam eder. müthiş.
    #4212752 (paradigma, 10.11.2008 20:49)
  10. husnu coban ve ailesinin gülmekten öldürdüğü dizidir.
    #4212768 (daniel tozser, 10.11.2008 20:51)
  11. günümüzdeki dizi çöplüğünün içinden kendini sıyırarak uzun ömürlü olmayı başarmış nadir dizilerden. polisliğin zor yanlarını yansıttığı ve artık klasikleşmiş konulardan farklı bir tarz (ağalık, aşk ilişkileri) işlediği için çok sevilen dizilerden birisi olmuştur.
    #4212833 (yoga yapan mistiq kedi, 10.11.2008 21:04)
  12. kanal d de yanınlanan seneryosu ve oyuncuları cok basit olan bir dizi.
    #4213170 (ermankuzay, 10.11.2008 22:05)
  13. çocuklar duymasın gibi abartılı sosyal mesaj vermeyi marifet sanan dizi.
    #4242835 (eses taraftari porsuk canavari, 17.11.2008 18:11)
  14. küfürlerin gırla gittiği dizi.
    #4288810 (kediye kafa atan mucahit fare, 27.11.2008 18:31)
  15. varoştan zengine herkesin silah sahibi olması gibi bir ironiye sahip dizi.
    #4288813 (denizci86, 27.11.2008 18:32)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arka sokaklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arka sokaklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arka sokaklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arka sokaklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet yurdakul » polisiye dizilerdeki guzel oyuncular » cavit » sevket coruh » ozlem cinar » ilker inanoglu » sobanin uzerine tukurmek » yaran bakislar » istanbul » sagir oda » ugur pektas » aptallara guzel gelen televizyon dizileri » karisik izgara » lay la lay lalay » akademi turkiye » turk dizilerindeki sacmaliklar » haritadan yer begen kendine » didem erol » shunketsu » itir esen » capa anadolu ogretmen lisesi » sozlukculerin fobileri » exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » garsoniyer » suriye komandolari » kadir koymen » cms » jose mourinho » ben kadin degil kizim bir kere » totos » jigsaw in kendiyle oynamasi » hordes of chaos » adsiz ozlem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » melih gokcek sevgisinden gozleri yasaran cocuk » facebook ta grup acarak dunyayi degistirmek » nevizade geceleri » gani ruzgar savata » sair uuserlardan siirler » azarath » seni seviyorum » turkiye birinci futbol ligi » juan roman riquelme » antonius and kleopatra