arka sokak 

kapat
  1. bir attila ilhan şiiri. duvar adlı ilk şiir kitabında yer alır.
    #96971 (Mr.Ram, 02.03.2006 23:20)
  2. (bkz: Eski Yeşilçam Sokağı)na arka sokak denmesinin yegane nedenidir bu mekan. taksim gençliğine (bkz: Arka Sokak Kültürü)nü tanıtmıştır. Üç katlı mekan açıldıktan kısa bir süre sonra üniversiteli ve çalışan gençlerin buluşma noktası olmuş ve 6 yıldır rakiplerine meydan okuyor. alternatif rock müzik ve bira (bkz: Arka Sokak müdavimleri)nin vazgeçilmezleridir. Dışarıdaki 30 masalık bölüm Sokak olarak bilinir ve sokakta bira içmek farklı bir keyiftir.
    #182548 (ozsaycan, 19.04.2006 20:41 ~ 20:45)
  3. uludag sozluk izmir zirvesinin gerceklestiği, alsancak kıbrıs şehitlerinin arka sokağındaki cafe.
    #268462 (mamafih, 22.05.2006 01:06)
  4. ex-bronx ve arkasokak adlı barların çekim merkezi oluşuyla ve sokağın 'l' şeklindeki takılmaya müsait yapısıyla, bozulmadan önce-yurdum magandaları geç kalmadı- alternatif bünyeye nevizade'den daha keyifli gelen mekan idi. ruhu şad olsun. amen.
    #1560363 (ArsMagna, 23.04.2007 21:30 ~ 21:32)
  5. şairim benim şair rengi gözlerim var
    bakarım ayva rengi bir akşam olmuş
    denizler kiramitler pirinç gibi parlak
    yaprakların arasında kirazlar
    yine çocuk çığlıkları dünyayı tutturmuş
    ve yaslanıp çiçekli penceresine
    bisikletçinin oğlu armonik çalar
    sokakta mangal yakan sevgilisine
    belalım off-kıvılcımlı ve kıvrak

sen bizim arka sokak
    delikanlı bir kız gibi rüzgara karşı durmuşsun
    boyunları terli ayakları çıplak
    aşıksın çapkınsın sarhoşsun
    etsiz ekmeksiz hayatın sere serpe
    şimşek gibi bütün yüzünle birden gülüşün
    gündüz işe gitmen gece efkarlanıp içmen
    ve sırılsıklam karakoldan dönüşün
    belalım off-artık yeter be
    attila ilhan
    #2009974 (tutunamayanlardan, 25.07.2007 21:45)
  6. (bkz: arka sokaklar)
    #2009988 (atan alir spor, 25.07.2007 21:47)
  7. buca'da dokuzçeşmeler kampüsünün yanında karsi sokak adlı ikizi bulunan alsancak kafesi. izmir'deki ilk yılımda çok giderdim, tabu falan oynardık. sonra baydı.

chazsmyr dhuunyl ile orda tanışmıştık zamanında. *
    #2010020 (sweet leaf, 25.07.2007 21:52)
  8. Alsancak'da garip bir cafe. Personelleri de garip. Tek güzel olan sıcak çikolata. Ancak kasadan tuvaletlere giderken ki yolda bulunan şilte benzeri minder bozuntularının ebatlarının genişlemesi acilen gerekmektedir.
    #2945408 (zerrekadargamiolmayanadam, 03.02.2008 23:17)
  9. isimsiz insanlarla dolu sokaktır. burdaki esnaf eski dükkanlarında eski meslekleri icra ederler. herkes bilmez veya görmez onları. bu sokaklar tekinsizdir ki mesken eder burayı evsizler, yitirmişler. huzurludur bazen kimse olmaz ılık bir bahar akşamı yürümek iyi gelir. müzisyenlere ev sahipliği yapar bazen. lüks caddelerin muhalifleridir. isimleri bilinmez kimi zaman adres araken öğrenilir.
    #3150511 (persac, 16.03.2008 21:59)
  10. ilkay akkayanın yine adlı albümünde yer alan çok güzel seslendirdiği bir şarkı.

Geçmişti bundan ibaret hayatım
    Korkmuştum kan ter içinde uyandım
    Evimiz arka sokaktaydı
    Eve dönmeler bize tuzak
    Vurulup düşmüş bedenim
    Gölgem ayakta kalmış
    Evimiz arka sokaktaydı
    Ana caddeler bize uzak
    Düşlerim hayallerim hep
    Arka sokakta kaldı

Geçmişti bundan ibaret hayatım
    Korkmuştum kan ter içinde uyandım
    Evimiz arka sokaktaydı
    Derin uykular bize yasak
    Bağırdım çaresizliğimi
    Hiç arka çıkan olmadı
    Evimiz arka sokaktaydı
    Ana caddeler bize uzak
    Düşlerim hayallerim hep
    Arka sokakta kaldı
    #4073128 (Adako, 11.10.2008 09:00)
  11. (bkz: arka mahalle)
    #4073131 (orloff, 11.10.2008 09:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arka sokak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arka sokak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arka sokak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arka sokak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » ben bu yaziyi sana yazdim » donsuz halini gormeden bir erkekle evlenmeyin » fingerbang » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » sonsuz nur » iskilipli atif hoca » serap » razumihin » solculardan dayak yemek » senin gibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » metal firtina » oplegnathus fasciatus » yas yetmis » hayri kivrikoglu » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » umut » burhan ozfatura » the shining » sahaya giren taraftara celme takan futbolcu » aragones in arsenal i cozmesi