arka bahcemde 

kapat
  1. goksel'in arka bahcem albümünden bir şarkı. örtülü bir biçimde cinsellik içeren şarkı sözleriyle dikkat çekiyor. biraz dikkatli okunduğunda yaptığınızın fesatlık olmadığını anlıyorsunuz.

aşkın tomurcukları açtı arka bahçemde
    şen kahkahaları yükseldi sırça köşkümde
    ben sana gel demedikçe dur bekle
    zamanı var bu heyecan büyüsün iyice
    büyüsün iyice, büyüsün iyice
    seher vakti bir telaş var,
    arka bahçemde
    misafire hazırlık var,
    sırça köşkümde
    ben sana gel demedikçe dur bekle
    zamanı var bu heyecan büyüsün iyice
    büyüsün iyice, büyüsün iyice
    seher vakti bir telaş var,
    arka bahçemde
    misafire hazırlık var,
    sırça köşkümde
    arka bahçemde
    #508832 (assolist, 07.08.2006 15:32)
  2. sözleri iyice irdelendiğinde arka bahçenin popo olduğunu anlayabileceğiniz şarkı.
    #876723 (donnie darko, 18.11.2006 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

arka bahcemde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arka bahcemde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arka bahcemde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bozdag » enderun sevgiler » ferigim » melekler adasi » x dogumlu olmak » ask onarir » adam smith yaniliyor » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » bir kadinin en masum oldugu an » mavi tur » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » bir gun herkes teletabi olacak » the usual suspects » beyaz melek » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » goncourt akademisi edebiyat odulu » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » jean paul sartre » carriye roxalina » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » kuantum sifreleme » buralardan gitme » zeplin » silmekten asinan burun » tarhana » kardes turkuler » suzinak » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ask yaralar » metroda kitap okuyan artist