arka arkaya dun butonuna basmak 

kapat
  1. arka arkaya bugun butonuna basmak ve arka arkaya rastgele basliklara tiklamak eylemlerinden sıkılan yazarın farklı heyecanlar arayışına girmesi sonucu uyguladığı aktivite. ancak bu heyecanın ömrünün pek uzun sürmeyeceği bilim adamları tarafından bildirilmiştir.

(bkz: tolga abi ama ben basiyom)
    #224162 (july4th, 09.05.2006 14:01 ~ 14:02)
  2. yabancı bir ülkede olup türkiye saatine göre takvimde bir gün ileride olan zihni sinir bir yazarın o an yazılan yazıları görmek için yaptığı harekettir.

(bkz: turksun di mi)
    #224168 (devedikeni, 09.05.2006 14:05)
  3. nostalji yapmayı sevmek eskilerden vazgeçememek olayı
    #224169 (enterezan, 09.05.2006 14:05)
  4. dününün değişmesini arzu eden yazarın boş yere gayreti.
    #404468 (arabaciarabayatasget, 07.07.2006 16:57)
  5. obsesif kompulsif kişilerde görülebilecek hareket. dalga geçmemek lzm.
    #404599 (halit ayarcı, 07.07.2006 17:59 ~ 18:01)

© 2008 - uludağ sözlük

arka arkaya dun butonuna basmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arka arkaya dun butonuna basmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arka arkaya dun butonuna basmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» renaudot odulu » erotofobi » bir joker olarak ergenekon » google » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » arditi » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » 457 ytl 63 kurus » satanizm bir din ise garfield seytandir » john frederick lewis » turkiye de cinsellik kavrami » fatih kacan » kardese yapilan iskenceler » objebi » kemal was gay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olsa verirdim » kurtlar vadisi pusu » dayanilmaz kelimeler » amcik gibi olmak » maden muhendisi » serefsizlik » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » 10 ekim 2008 ankara depremi » taramali yaz 3990 a gonder » turgay bahadir » ntv muhabiri » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » fuck buddy » cakma pilotmont » kizilmaske