arjen robben in basbakan olmasi 

kapat

1. (bkz: buyrun cenaze namazına.)
    #380731 (LocK, 28.06.2006 08:20)
  2. önce içimize sızdı.. nasıl yaşadığımızı, ne yediğimi, ne içtiğimizi öğrendi.. bizimle yaşadı, bizi yaşadı;

(bkz: arjen robben in hayatimizdaki yeri)

sıra bir partiye girmeye gelmişti.. desteğimiz tamdı çünkü ona;

(bkz: arjen robben in genc partili olmasi)

keser miydi aryeni? tabi ki hayır.. başbakan olmalıydı;

(bkz: arjen robben in basbakan olmasi)

*
    #380737 (redwinemania, 28.06.2006 08:49)
  3. öyle bir isteği yoktur. şayet olursa yerini cem * abisine devreder. kendisi başbakan yardımcısı olur (recep tayyip erdoğan abdullah gül hesabı). ayrıca türk telekom'da en sağlam adamlarıyla kadrolaşıp diğer sözlüklerin ip'lerini uludağ sözlük'e yönlendirerek sözlüğüne vefa borcunu öder. o kadar da vefalı bir insandır.
    #383631 (arjen robben, 29.06.2006 10:21)
  4. (bkz: hep destek tam destek)*****
    #988609 (oumar, 13.12.2006 00:46)
  5. olmasi dahilinde fenerbahce klubunun kapatilmasi gibi olaylar silsilesinin yasanmasina sebebiyet verecek olan olgu.
    #3756529 (mulayim, 01.08.2008 20:04)
  6. " 100 karma 1 ytl " kampanyasıyla olabilecek olay.
    #3756540 (tutamadim kacirdim, 01.08.2008 20:06)
  7. mevkiisi itibariyle muhtemelen sol bir iktidar olacaktır.
    #3756561 (abidin, 01.08.2008 20:12)
  8. bi de böyle bişey var,

(bkz: arjen robben in tek basina iktidara kosmasi)
    *
    #3756579 (bilgehan, 01.08.2008 20:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arjen robben in basbakan olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arjen robben in basbakan olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arjen robben in basbakan olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arjen robben in basbakan olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » cinsel hazzi penis boyuna baglamak » montreal canadiens » kafayi sevismekle bozan yazar » benim annem bir melek » klaas jan huntelaar » crazy dance in kayseri » dtp ye saygi duymak » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » basketbol oynarken pantolonun yirtilmasi » birol uzmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » billups » sevgilinin ailesi ile tanismak » hakan sukur un isvicre ye attigi gol » karekok yayinlari » sanbi taharet muslugu » uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi » sovalye » niclas alexandersson » batmaya mahkum firma isimleri » mutlak hak