ariza show 

1. best fm de hafta içi hergün trafik saatinde yayın yapan, son dönemin önemli programcılarından riza esendemirin programının adıdır.
    (bahtsiz bedevi, 16.11.2006 19:24)
  2. dinlenesi ender radyo programlarından biridir, kalitelidir...
    (gazoz_kapagi, 16.11.2006 19:34)
  3. bellona arıza show olarak best fm de yayınlanan hafta içi trafikte ekibi ile sizi güldüren o yorucu saatlerin nasıl geçtiğini hissettirmeyen program.
    (lavinya_, 21.11.2006 18:03)
  4. rıza nın harika kahkahasıyla daha da güzel olan radyo programı. bir zamanlar o kadar çok mesaj atardım ki rıza yla kanka olmuştuk. lise birdeydim. hala yayın yaptığını bilmiyordum kesinlikle kaçmaz!
    (Bushi, 07.02.2007 01:09)
  5. kendine has tarzı olan, yıllardır bu işin içinde olan kaliteli kişisi * ile eğlenceli radyo programı. bir de şarkıları veya bazı sözleri kendine has cover yapıyor. hoş bazen boş ama güzel.
    (kacak kelebek, 07.02.2007 21:56)
  6. best fm'den önce radyo viva'da yayınlanan programdır.
    (metin oktay, 07.02.2007 21:58)
  7. akşam trafiğinin vazgeçilmez programıdır. Rıza ve Selçuk ile trafiği hiç anlamazsınız en azından eve kadar bitmese bari dersiniz * çok keyifli bir programdır hafta içi her gün 18:20 - 20:00 arası best fm de dinleyebilirsiniz...
    (KIWO, 14.02.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» birakti hepsi » ahmet saglam » desecration » nikola zigic » teroriste linc girisimi » baba sevgisizligi » alien project » hellcommander » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » tugba ekinci » isirgan otu » sozlugun trafik sube mudurlugune donmesi » fuat karip » yozgat anadolu lisesi » anastasia myskina » yalinayak basi kabak » hazarlar » violet hill » baytar » suvermez » dolores claiborne » terrorist » konusunca error veren kadinlar » sevgilinin striptizci olmasi » istifa » adam sandler » iron man » odtu kutuphanesi » fatal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa