aris 

kapat
  1. yunanistan da bir basketbol ve futbol kulübü 1997 korac kupasi finalinde tofasa kendi sahasında 11 sayı ile yenilmesine ragmen bursada 18 sayı ile galip gelip kendi sahasında yenilmesine ragmen kupayı alan ilk takım olmustur
    (city walk, 14.04.2006 02:17)
  2. PIRLANTA tasarlayan $irketin adi..
    (dreamylife, 14.04.2006 12:00)
  3. renkleri sarı-siyah olan takım.selanik şehrinin takımıdır.
    (grand ekinoks, 18.07.2006 21:20)
  4. 1- kolun dirsekten parmak uçlarına kadar olan kısmı.

2- çözgü.

3- araba oku.
    (frozen hopes, 04.08.2006 12:00)
  5. dirsekten orta parmagın ucuna kadar olan mesafeye esit, eski bir uzunluk olcusu.
    (NibelunG, 22.12.2006 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

aris başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag gazoz » sigara icerek muhalefet yapmak » before i got my eye out » seri eksi oy veren x muhabbeti » nakedly » cagdashk » metal tarz degil dindir » henry de montherland » ayip kavrami » ikinci abbas » kazim kazim » inan cetin » unknown artist » alisar hoyugu » bos tribunlere oynamak » iyi niyetli yolsuzluk » 2008 » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » bana arkadasini soyle » rpd » ataturk » moderator yalayicisi » diyarbakir dan mi geldiniz » asiri eksi oylama sonucu caylak olmak » japone » couchsurfing com » petrus aalberse » uzun boyun dezavantajlari » nail down » allah ile aldatmak » din sorununa devrimci yaklasim » ali konti » icini dokememek » beni birakin gidip ladin i getireyim » daha cok vaktin var » ask icin olume gitmek » basliklari alt alta okumak » golgede ayni » fox tv de surekli bez bebek in gosterilmesi » tendance » abaka han » kamuflaj » fb tv » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » objebi » kirmizi baslikli kizdaki kurt konusuyor » cizmeyi giydirmesinler » savor » suleymaniye camii » pezo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa