arif bey ve manyaklari 

kapat
  1. yigit ozgur'ün penguen'de bir dönem çizdiği bölüm. "heh heh hadi bakalım" demesiyle müsemmadır arif bey.

- parayı ver yoksa kızın ölür
    + arif abi görüyor musun kızımı rehin aldılar ve ateş edemiyorum. kızımı vuramıyorum... ee ne demişler kızını vuramayan dizini vurur. aynen vuruyorum abi
    * heh heh hadi bakalım
    #867886 (looser, 16.11.2006 19:50 ~ 19:51)
  2. (bkz: hacı arif bey)
    #2512590 (wololoo, 24.10.2007 15:44)
  3. yigit özgür'ün toplam 20 bölüm sürmüş karikatür serisi.

arif bey'in "heh heh hadi bakalim" cümlesini akıllara kazımıştır. söyleyecek birsey bulunmadıgı durumlarda imdadınıza bu nacizane cümle yetişebilir.

-arif abi kendimi klonladım abi.
    -nası becerdin yahu?
    -çok kolay. hık dedim burnumdan düştü.
    -heh heh hadi bakalım.
    #2605996 (Halitkin, 19.11.2007 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

arif bey ve manyaklari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arif bey ve manyaklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arif bey ve manyaklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google servisleri » silence is deafening » 10 eylul 2008 turkiye belcika maci » turban » paleface » world of warcraft the wrath of the lich king » duyarli rock » gammaz maasi » nasyonel sosyalizm » iftar vakti yaklastikca sacmalamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games