argon kaynagi 

kapat
  1. hususi parçaların imalatında özellikle paslanmaz çelik imalatında kullanılan, çapak bırakmayan bir kaynak metodu.
    #3785078 (protest sanayici, 07.08.2008 20:41)
  2. (bkz: argon)
    (bkz: soygaz)
    #3785082 (fearful, 07.08.2008 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

argon kaynagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. argon kaynagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu argon kaynagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul evleri » ben ask oldugumu aglarim » turkan soray » samuel beckett » sac oynama aliskanligi » istersen hic baslamasin » serefsizlik » yaran diyaloglar » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » fatihkul » crossfire » rs ne la » creationism » bas peri kulina » janos eckmann » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » red alert 2 yuri s revenge » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » serbest kararlilik » jimmy carter » hepsiburada com » muhalif oldugu icin hapse giren insan » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » siz de mi seriatcisiniz be » dayanilmaz kelimeler » mac bitti hala gol yiyoruz » bozdag » atanmis » the offspring » bekaret onemsizdir » ataturk un karga kovalarken olmesi