argo ve kultur 

1. aralarında bir ilşki bulunduğu aşikar iki mevzu.

kültür argoyu barındırır mı yoksa argo başlı başına bir kültürmüdür. yada argo kültürün içindeki hastalıktır da yok mu edilmelidir.

yukarıdan hareketler ile yok edilemeyecek olan alternatif bir kendini ifade etme yolu olan argo kültür içinde vardır hatta küresel kültür diye zırvalanan şeye belkide tek örnektir.

vel hasılı kelam. inkar edince yok mu oluyor dimi. var işte be hocam.
    #879624 (anti, 19.11.2006 09:16)

© 2008 - uludağ sözlük

argo ve kultur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. argo ve kultur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu argo ve kultur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » evli bir erkekle yatmak » ben bilmem beyim bilir » taze ekmek kokusu » bezele » while the cold winter waiting » birinci nesil yazitlari » bekaret uzerine acilan basliklar » ask birlestirir » turkan soray » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » istek ezan hatti » televole moderasyon » red alert 2 » kizim olmadan asla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » bir sifat olarak kazim » grigory petrov » busbutun kapitalistlesen martilar » hazreti muhammed » carriye roxalina » imper » yeni alinan pc yi cokertmek » sizin dininiz size benim dinim banadir » marrone » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » acikan sozluk yazarinin drami » vicortus » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » joey jordison