argiris 

kapat
  1. geyikten ziyade dişe dokunur bilgiler vermek amacındaki kibar yazar, kimi öğrenilesi entrylerin sahibi,
    sözlükte ve reel hayatında başarılar...
    (fena halde leman, 28.12.2006 14:29)
  2. (bkz: chris argyris)
    (thor, 10.07.2007 13:57)
  3. hedefi 12'den vuran yazar kişisi. *
    (yamuq, 13.03.2008 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn nickleri » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » ayrangeven » eastern promises » mesgale » gizlenmis ukteler » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » alexandre dumas » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » bir allah bir fener bir de rus kizlar » earth mofo » cymbeline » batak » ben bir multeciyim » sayisal elektronik » arap » metin oktay sevgisi » murat celik » sozluk kullanim kilavuzu » halkin prensesi » googler » hidayet turkoglu » frozen by icewinds » 22 eylul » camel vs marlboro » aksam musaitseniz » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » doa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa