ardore 

kapat
  1. Muğla merkezde bulunan kafe. Nargilesi tavsiye edilmez.
    (ofkeli kalabalik, 11.12.2006 20:03)
  2. yazın terasında oturup şöyle keyifle bir kumpir yemenin tadının başka yerde alınamadığı mugla merkezdeki cafe&restaurant. yörenin çekici tipleri (bayan-erkek) buraya çok fazla takılırlar. şehrin ortasındaki ataturk heykelini ve döner kavşağı cepheden görür.
    (Terzioglu, 11.11.2007 15:46 ~ 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oyuncakdunya » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » ilber ortayli » tarihdegilhatalartekerrureder » fethi okyar » bakislarin gittigin yerden uzak » siyaset meydani » tumer metin » ozgur sozluk » ispir in tarihi eserleri » umut kuzey » is baska ask baska » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » roket takimi » babanin olmesi » boyabat kalesi » metal archives » olumun farkinda olmak » anlattikca yalnizlasmak » bir kuvet hikayesi » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » kurtlar vadisi pusu » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » old yellow bricks » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » engelliler guzellik yarismasi » karin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa