archvile 

kapat
  1. görükle' de evinin önüne kurulan pazarı henüz farketmiş yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2653235 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 02.12.2007 09:00)
  2. baterist bir yazar. amerikan tarzı yaşamıyla dikkat çekmektir. arkadaşları tarafından hey joe diye çağırılmaktadır. en sevdiği şarkı kasap havası olup bolca düt düt düt tarzında şarkıyı yorumlamaktadır. en sevdiği yiyecekler pizza ve hazır köftedir.(başka bişi yapamıyor ki.)
    #2689899 (RockBursa, 12.12.2007 17:18)
  3. (#2689930) yazısında bana ayar vermek isteyen yazar. * ayrıyetten bölüm derslerinden hepsinden kalarak bir ilki gerçekleştirmiştir.

8800 gt ekran kartına sahip yazar oyun müptelasıdır. *
    #3055102 (RockBursa, 25.02.2008 04:55)
  4. uludağ üniversitesi'nde okuduğundan şüphelendiğim iyi yazar. derslerine de çalışsın ama akıllı olsun akıllı.*
    #3435394 (kacak dovusen ayi, 23.05.2008 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

archvile başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. archvile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu archvile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my chemical romance » bos isler » kesan » bagdat ile ilgili atasozleri » sabahattin ali » hakaret icerikli entry » afili yalnizlik » deniz gezmis » the new york times » stanley kubrick a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci