arcadian 

kapat
  1. annesi kendisini miraç gecesi doğurmuş olan birinci nesil. tebrik x 2...
    (zarth vader, 10.08.2007 19:31 ~ 20:34)
  2. yazılarını okunası bulduğum ve keyifle okuduğum birinci nesil yazar.***
    (banaesmeyianlat, 25.08.2007 12:14)
  3. (bkz: birinci nesil çaylak)
    (double cross, 23.09.2007 01:30)
  4. 300 filminde bizim spartalılara yardım eden * milletin adı, ayrıca bir yazar.
    (Schizofrenne, 29.12.2007 23:42)
  5. sabahtan beri bozuk olan moralimi verdiği linkle düzelten yazar. yalnız çözemediğim bir konu var, operasyon başladığından beri pkk yandaşı haber ajanslarının uludağ sözlükteki gönüllüleri "2 kayıp var sadece inanmazsan fırat newse bak" şeklinde tsk'nın yanlış bilgiler verdiğini iddaa ediyorlardı. sırf burda 2-3 tane leş var sevimlicanlar "domuz avı" sayısında yanlış bilgilendirme yapmazsanız seviniriz.
    (ahmedinejad, 27.02.2008 12:03)
  6. (bkz: arcadia)
    (84 44 114 44, 01.04.2008 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asi » enel hak » liman » vaudeville for vendetta » derin esmer » 2008 turkiye gp » xhamster com » bestami yazgan » alkollu iken harikulade dans ettigini sanmak » ay » amy winehouse » lise de okul subesi g olan ogrenci » cami sadirvanindan su icmek » kasimpasaspor » kurdistan » essekogluessek » simdi uzaklardasin » kanal d » nicolas cage » severken terk etmek » arge sozluk » dunyanin en kaprisli kizlarinin turk olmasi » dumanlimusti » cakma nostradamus dortlukleri » tube8 com » pazartesi sendromu » norvecli balikci » ayce idil erkmen » civelek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa