arcadia 

kapat
  1. Adini mitolojik bir kisilik olan Arcas'dan alan, Yunanistan'in Mora Yarimadasindaki bir bölge...
    #2018694 (fatal, 27.07.2007 09:48)
  2. küçükken bir çoğumuzun trt-1 de izlediği ve kanımca izlerken çok keyif aldığı "Les Mondes Engloutis"-"kayıp dünyalar" isimli çizgi filmde sıkça geçen bir yer ismiydi. fransızca çok da güzel bir şarkısı vardı bu çizgi filmin. en fantastik çizgi filmlerden birisi olan "kayıp dünyalar" da bir grup insan arcadia ya inmeye-arzın merkezine gelmeye çalışırlardı. ağlardım saatlerce eğer izleyemezsem. ben de gitmek isterdim arcadia ya... gece gece arcadia ya gitmek isteyenler için çizgi filmin şarkısı: * *
    http://www.dosya.cc/Shagm...sMondesEngloutis.mp3.html

çizgi film introsu:

http://www.youtube.com/watch?v=54NrJi-CjD8 +
    #2134921 (arcadian, 15.08.2007 00:47)
  3. bir kac sene once ultima online'ın en iyi serverlarından birisiydi. daha sonra kapandı ve sene basında kc grup destegi ile yeniden acılacagı soylense de bir gelisme olmadı ve tarihe karıstı gitti..
    #2388395 (euphrates, 27.09.2007 13:44)
  4. (bkz: arcadian)
    #3217971 (84 44 114 44, 01.04.2008 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

arcadia başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arcadia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arcadia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anil karaer » orospuolcer oldugunun farkinda olmayan insan » kemalizmin tiyatro anlayisi » anneyle babanin bosanmasi » so » ditty » yasca kendinden buyuk biriyle cikmak » calismayan nesnelere vurmak » fazil tekin » google chrome a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games