arazi calismasi 

kapat
  1. yerbilimlerinde egitim ve ogretimin temel bilesenidir.

dag-tepe-bayir dolanmak, guneste yanmak, yagmurda islanmak, kayip dusmek, bir yerlerinizi incitmektir. * * ama ayni zaman da tabiat anaya hayran olmaktir.

dunyanin olusumundan bugune kadar gecen surelerde olan jeolojik olaylari 100 metre yuksekligindeki bir kayaya bakarak; bilmem kacinci metrede, bilmem kac milyon yil once buradan sular cekilmis seklinde soyleyebilmektir. ya da ust uste gelmis iki tabakanin, baska yerlerdeki ardalanmalarini dikkate alarak, aralarindaki kayip 1.4 milyon yil icin tahminlerde bulunabilmektir. ya da kucuk faylari belirlemek, bolgenin jeolojik haritasini cikarabilmektir.

sadede gelirsek; kitaplardan edinilen bilgilerin kullanima -yani teorigi pratige- dokme zamanidir.
    #2265171 (limon cicegi kolonyasi, 05.09.2007 05:03)

© 2008 - uludağ sözlük

arazi calismasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arazi calismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arazi calismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oje suren teyzeler » greenwich gozleme evi » viski bardagina cay koyup resim cekinmek » 2b » into the wild » alevilik » torul » ermenistan da sol bir partiye uye bir turk olmak » vajinal bakis acisi » misafirlige gelen kizla opusme tedirginligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games