araya gitmek 

kapat
  1. adana yöresinde kullanılan deyim..
    heba olmak, israf etmek anlamındadır..
    örnek olarak : bir tencere yemek araya gitti..
    #509301 (hugo_emre, 07.08.2006 17:41)
  2. (bkz: aradan cıkmak)
    #509430 (MeLaNKoLiK, 07.08.2006 18:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

araya gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. araya gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu araya gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about araya gitmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » detay ara » exeter city » daglarda olmek isterim » soray uzun ile acun ilicali farki » radyodan sarki armagan etmek » fizigimle degil zekamla on plana cikmak istiyorum » sinema oyuncusu guzel kizla delice sevismek » gecenin koru msn zirvesi » kendi cabalariyla seks yapmaya calisan insan » sozlukteki karadenizli yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cahil » the babysitters » hryvnya » 12 yasindaki kiza tecavuz eden 60 kisi » toldo » 90 lar » garabet » trockist hamdi bey » moderasyona acik mektup » sinagog