arastirmaci gazeteci 

kapat
  1. coşkun aral.
    #1723291 (iplik, 04.06.2007 04:33)
  2. Haberlerini, arastirmalar sonucunda yapan; bununla ilgili dokuman araştırması yapan, konunun uzmanlarına danışan, konuyla ilgili gorgu taniklariyla da gerektiğinde görüşen; bunların sonucunda kaynağı belli bilgiyi kamuoyuna sunan gazetecilere verilen addır.
    dün yerel bir gazetede çalışan gazateciyle muhabbet ederken dedi ki:
    "Ben bu haberi yaptım ve üzerine araştırmacı gazeteci olarak imzamı attım. Bu sıfatı edinmek öyle kolay değil."
    Gerçekten de, gazetelerdeki ve televizyonlardaki haberlere bakıldığında haksız olmadığını düşünüyorum. Azıcık araştırmadan nispetlenseler, hem kisisel gelisimleri için, hem de okurlar için iyi olacaktır. Böylece kaynağı belirsiz zirva haberlerin de önüne geçilebilecektir.
    Ayrıca (bkz: araştırma yapmak çok keyifli)
    #1723710 (kelkeshoze, 04.06.2007 11:33)
  3. ugur dundar ile hayatımıza giren gazeteci kavramı
    #3125081 (dejavuist, 11.03.2008 21:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arastirmaci gazeteci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arastirmaci gazeteci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arastirmaci gazeteci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arastirmaci gazeteci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dis gorunuse onem vermem diyen tipler » yorum » gazeteci » gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » sozluk yazarlarinin itiraflari » en yakin arkadasin amerika ya gitmesi » apple macbook » cirpinirdi karadeniz » muammer guler » sinav sonrasi yorumlar » rs ne la » nefret edilen cumleler » entry ve nick uyumu » metalcilerin genelde gay olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » konusurken bir sozcugu tekrar eden adam » takip ettigin kisinin kaybolmus olmasi » inside out » sarah carmen » almanya da yasayan turkler » sicarken olmek » destere » her entry sini kufurle noktalayan yazar » premier league » face a la mer