arasindan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iki dis arasindan tukurmek
  2. bacak arasindan gol yemek
  3. taslarin arasindan ot fiskirmasi
  4. cikin kadinin bacak arasindan
  5. dugmelerin arasindan memeleri gormek
  6. dis arasindan fist diye tukurmek
  7. corabin koltugun arasindan cikmasi
  8. diski ve sidigin arasindan dogariz
  9. disleri arasindan tukuruk atislari yapabilen tip
  10. milyonlarca sperm arasindan birinci gel hayata bak

© 2008 - uludağ sözlük

arasindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arasindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arasindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciris otu » ihsan oktay anar » 80 lerde cocuk olmak » nesquik » slm asl pls » hasan mezarci » cumartesi yarim gun calismak » vassili zaitsev » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » penisin var derdin var » niccolo paganini » candy shop » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » otobuste on koltukta sapitan cocuk » sinirli internetin ortak kullanilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kas gerilmesi » year book yourself » turk olarak gorevim askerlik degil » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » zeplin » rs ne la » yazarlarin aslinda demek istedikleri » milyaket » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » bir kadinin en masum oldugu an » ismail aq » deus sive natura » bekliyorum » istemezdim » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar