aranan kelime en az 5 karakter uzunlugunda olmali 

kapat

1. basligin asli su sekilde

arama yapacaginiz kelime en az 5 karakter olmalidir

sozluk ici aramada cikan bir uyari.
    #3786241 (papagan, 08.08.2008 00:47)
  2. ara: aura

"Aranan kelime en az 5 karakter uzunluğunda olmalıdır."

bıkbık bıdıbıdı, ben keni kullanıcı adımı bile entrylerde arayamayacaksam neden var bu? narsist sözlük kullanıcısı ve de kullanıcı adı kısa olanlar ne yapsın? hadi onu geçtim, 4-3-2-1 harften oluşan pek çok kelimemiz de mevcut. bunları da mı arayamayacağız?
    #3878383 (aura, 27.08.2008 16:49)
  3. zall'ın adının aratılmamasını istemesinden kaynaklanıyor bu. gizemli olmak istiyor, hak vermek lazım. hehe. öte yandan salca belki, july4th burun farkıyla. o yeahh.
    #3878390 (larker, 27.08.2008 16:51 ~ 16:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aranan kelime en az 5 karakter uzunlugunda olmali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aranan kelime en az 5 karakter uzunlugunda olmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aranan kelime en az 5 karakter uzunlugunda olmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aranan kelime en az 5 karakter uzunlugunda olmali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » likidite tuzagi » idealleri ugruna olmek » kursuni renkler » yozgat turkuleri » hamakat » collateral » gossip girl » jeg elsker deg » tecavuzu kotu bir sey sanan zihniyet » sigara nargile ve pipo arasindaki fark » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mehmetcige orospu cocugu demek serefsizligi » kampus solcusu » icimizdeki hainler » tanri katli » milf » musluman olursaniz sunnetinizi ben yapacagim » kaya ekurisi » monster mash » aytug » mertebe