aran kazan 

kapat
  1. ben gibi bazı bünyelerin feci şekilde sömürdüğü kampanya idi. gazeteye ucuz ama muhiti güzel bir ev ilanı verilir, arayanlarla konuşulur yanlış basılmış heralde gibisinden uzun uzun cümleler kurulurdu. sonuçta arandıkça kazanılırdı.
    #2242251 (taharetmuslugu, 01.09.2007 14:59)
  2. tekrar başlayan kampanya.

http://www.avea.com.tr/st...mpanyalar/arankazan.shtml

bir de sonuna not düşmüşler;

"Ücretsiz kontör kazanmak amacıyla hattına doğru arama yapmaya zorlayacak olan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunuz."

(bkz: esegin aklina karpuz kabugu dusurmek)
    #3210347 (mahallenindelisi, 30.03.2008 17:00)
  3. diğer operatörler ve sabit hatlar tarafından 20 dakika aranınca avea'nın 20 kontör hediye ettiği kampanyadır.
    #3210354 (ExeLaNcE, 30.03.2008 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

aran kazan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aran kazan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aran kazan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ugur gursoy » fethullah gulen abdullah ocalan benzerligi » cezaevi turizmi » hey corc versene borc » tekrar cal sam » knidos antik kenti » approximately » turk filmlerindeki sacma olaylar » bir saatte cozulen sorunun yanlis cikmasi » gavurlar icin deger miydi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci