aramizdaki 

kapat
  1. en güzel turgut uyar en güzel şiirlerindendir hatta bazen kendisidir.

sevgilim sevgilim
    kuzey sanrısı gibidir
    geceyi beşe filan böler
    sonra ayılar hüzünden ölmez
    sevgilim sevgilim
    açlıktan ölür onlar

işte bundan ötürü
    hüznü artık bir ayıya bıraktım
    sevgilim sevgilim
    bir ayıya
    ister ormanda kullnasın
    ister buzdağında

hayatın kutlu olsun sevgilim
    ki sana değişe değişe aktım
    kimi zaman bir japon gibi uykusuz kaldım
    -uykusuz kalır mı onlar bilmem aslında-
    sevgilim sevgilim
    bir orman gibi çoğal aramızda
    şehirden bir çocuk olarak şurda burda
    bir sabuntozu markasında köpürerek
    çınarın tutsaklığını
    ve menekşenin tutsaklığını
    ve menekşenin sevincini yaşa
    sevgilim sevgilim
    hüzüne yer var hayatımızda
    #1574633 (sonrabirgun, 26.04.2007 21:36 ~ 28.04.2007 23:06)
  2. en güzelinden bir celal sılay şiiridir. kıskançlık daha güzel anlatılamaz !

Bana gelmek için bile olsa
    Caddeden geçme
    Gelmesin seninle
    Kalabalığın gözü.

Aynı elbiseyi giyme gün gün üstüne
    Şaşırırım, aldanırım
    Öyle giyinmiş her kadını
    Sen sanırım.

Her gün başka yoldan git işine
    Alışmasın yürüyüşüne kimse
    Kollarının o güzel sallanışı
    Benden başkasınca bilinmesin.

Her gün başka yerden ayır saçlarını
    Bir gün sağdan, bir gün soldan, ortadan
    Bir şey yap, bir şey sür, bir şey olsun
    Seni bir defa gören
    Bir daha görmesin.

Dudaklarını rujla kapa
    Ellerini eldivenle.

Bir şarkı tuttursan hani şöyle
    Kuşkulanırım.

Duvara bile baksan biraz
    Bir şeyler sezinlerim.
    #3420653 (gibi geliyor bana, 20.05.2008 02:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aramizdaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aramizdaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aramizdaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aramizdaki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » ali asker » bolton wanderers » 27 » burasi mustemleke degil » bukalemun » gunun sozu » fatih urek in cikarip masaya vurmasi » matahari » lacoste » insanlari rehin alip catiya harrier istemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sarhos bir arkadasla yapilabilecekler » stevie wonder » anchorman » 2009 formula 1 sezonu » 22 kasim 2008 inter milan juventus maci » zafer sakar » mahler senfoni no 4 » alternatif ehliyet sinavi sorulari » moderasyona acik mektup » halifax