aramizda ki sevgi sozcugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sevgi sozcugu olarak got veren
  2. turk sozcugu
  3. dunyanin en guzel sozcugu
  4. islam ulkelerinde yaraticilik sozcugu
  5. bir yerme sozcugu olarak caylak
  6. bir sevgi sevgi yaratamamissa talihsizliktir
  7. boykot sozcugu ile fransa yi protesto etmek
  8. icinde heart sozcugu gecen sarkilar
  9. adinda turk sozcugu bulunan markalar
  10. sozlukte yasakli sozcugu ima eden baslik

© 2008 - uludağ sözlük

aramizda ki sevgi sozcugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aramizda ki sevgi sozcugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aramizda ki sevgi sozcugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » iz birakan sarkilar » felsefe » sirinlerden nefret ediyorum » uglyfootballers com » istanbul » arda turac » sanal seks » limanla kavgali isyankar kaptan » yuksel demir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci