aramizda kalsin 

kapat
  1. söylenir söylenmez, bir çığ gibi oradan oraya akratılacak olan sırlara giriş cümlesi. genellikle birini çekiştirmek için kullanılır.
    #2898723 (asiti kaçmış kola, 26.01.2008 13:56)
  2. bir gani mujde kitabı.
    #3196898 (devilscry, 27.03.2008 14:57)
  3. kendi taşıyamayacağı yükü başkasına taşıtmaya çalışmaktır.

iki kişi arasında kalması gereken bir sır vardır, bu ikinci kişi başka bir arkadaşına sırrı anlatırken "aramızda kalsın..." diyerek sadece iki kişi arasında kalması gereken şeyi üçüncü kişiye anlatarak "aramızda kalsın" kuralını yerle bir etmiştir. bu kişi daha sonra başka birinden de aynı sırrı duyunca arkadaşına "herkese söylemişsin hani aramızda kalacaktı?" diye veryansın eder. eğer birisi size "aramızda kalsın" cümlesiyle bir şeyler anlatmaya başlarsa bilin ki bir zamanlar ona anlatan kişi de aynısını söylemiştir. ilk hatayı yapan sırrını başkasına anlatandır bu nedenle suçlu olan da yine kendisidir.
    Not: çok derinlemesine mantık hatası yapılan bir konu ve bunu çok düzgün anlatacaktım ama çok yüzeysel oldu, neyse idare edin sözlükçüler bir dahaki sefere bol küfürlü konuşacağım.**
    #3196997 (pcmuhendis, 27.03.2008 15:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aramizda kalsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aramizda kalsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aramizda kalsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aramizda kalsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » hazal kaya » lisan » metalcilerin genelde gay olmasi » aksam » fc kopenhag » fulham » hatirlar misin » hala » cooler than jesus » kopek saldirirsa yapilacaklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » maliyetinin iki katini vereyim bana da tl basin » bir striptiz kulubunde yasanabilecek en dumur olay » bairam hoshtempo » dirri » kolera » puslu kitalar atlasi » kiran gammazlar » swotting » ankara » pi sayisini 0 almak