aramizda kalsin sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aramizda kalsin
  2. hataliysam aramizda kalsin
  3. uludag sozluk hep somnambule kalsin
  4. uludag sozluk bok at izi kalsin haber ajansi
  5. aramizda bir sey yok
  6. sen ben mi var aramizda
  7. aramizda bir top
  8. soz aramizda
  9. aramizda
  10. aramizda bir top var

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayse idem tumer » ya evde yoksan » emekli moderatorler » sadece turkiye de gorulen olaylar » tokat gibi cevaplar » dinden soguma nedenleri » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » kolestrol » yasar kemal » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » derken bosalma » agizdan kan gelmesi » arif keskiner » midkemia » cevirisi aslindan guzel olan siirler » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » iskenderun un tarihi eserleri » closure » mutsuz insan » just in time » liberal olan uuserlar » tansu ciller » nuri sozkesen » turk ruleti » uludag universitesi muzik festivali » discard » seovilerin agababasi » blackburn rovers a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa