aramizda bir sey yok 

kapat
  1. bir zerrin özer şarkısı. hakki bulut bestesidir.

aramızda bir şey yokken kalkıp benden ayrıldın
    mutlu oldum diyorsun sevgilim gözün aydın

hele geçsin şu aylar, yıllar, günler, haftalar
    hep ortadan kaybolur sana tapanlar...
    #1969955 (aman heri, 20.07.2007 00:06)
  2. aramızda birşey yok. *

aramızda bir top var. *
    #1969968 (muhterem fil, 20.07.2007 00:09)
  3. sadece arkadaşız şeklinde devam eden cümle.
    #1969985 (bucu, 20.07.2007 00:15)
  4. manasal bakımdan bir pinar altug klişesi..
    #1970018 (eşşağan ala gazuğu, 20.07.2007 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

aramizda bir sey yok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aramizda bir sey yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aramizda bir sey yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahtali mici ile bir tas attm pencereye dihh dedi » gel lan » hey thomas » turkiye ye gelen kadinlara turk erkeklerini sormak » yeni baslayanlar icin fransa » somebody » carl » kesit otesi » recon » aymut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci