aradin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin
  2. aradin mi
  3. yuzunu aradin sen hep
  4. beni mi aradin capkin
  5. her yere baktin beni aradin beni cepten ara

© 2008 - uludağ sözlük

aradin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aradin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aradin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asante » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » ah bir atas ver » avcilar universitesi » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » cok eski sevgilinin aramasi » ask birlestirir » turk olarak gorevim askerlik degil » ask devirir » turban » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » kurtlerin azinlik olma hevesi » batiskaf » izlanda nin satisi » ask acitir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ve tanri kadini yaratti » ben ask oldugumu aglarim » cok guzel hareketler bunlar esprileri » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » fugitive pieces » universitede hocalara verilmis ayarlar » not a second time » amin oglu behcet » savas ve kadin » sozlukteyken cisin gelmesi » gulen karaman » sozlukten kiz kaldirmak » when nietzsche wept » melankolik » yerli teknik direktorlerin yukselisi