aradim mamafih bulamadim 

kapat
  1. *
    sözlükte aradığını bulamayan yazarların bazen serzenişini, bazen de savunmasını dile getiren cümle.
    #639022 (hafiye, 16.09.2006 11:00)
  2. klasik resat nuri guntekin cümlesi.*
    #639061 (whatawickedgametoplay, 16.09.2006 11:26)
  3. istanbul beyefendisi konuşma tarzı. şöle oluyor efendim.

çok muzdarip durumdayım, velhasıl yine de umutların ışımaya zuhul ettiği fecri hayatımda keyfi keder çarpan kalbimin sahibini aramakta mamafih bulamamaktayım. hülasa durum bundan ibarettir.
    #639072 (mey, 16.09.2006 11:30)

© 2008 - uludağ sözlük

aradim mamafih bulamadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aradim mamafih bulamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aradim mamafih bulamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikizler burcu erkegi » ari » makarna ekmek borek uclusu » harcadigi parayi belirterek lafa baslayan tipler » mystiquewarrior » kazi koz anlamak » recep tayyip erdogan » cem adrian » allah verirse el getirir sel getirir yel getirir » siham i kaza a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci