arabesk yahudi ilahisidir 

kapat
  1. arabesk ve yahudi ilahisi arasındaki benzerlikten dolayı dile getirilmiş düşünce.

nette biraz araşttırma yaptım, benden önce de bunu düşünen baya müzik bilimci, düşünür ve insan varmış. ben biraz daha araştırayım...
    #3617338 (arabam var, 04.07.2008 02:52)
  2. yahudi ilahisi ortacag muzigidir diye devam ettirilebilen önerme.
    #3617344 (heros, 04.07.2008 02:55)
  3. arabeskin ta mina koyayim diye sonuçlandırılabilecek önerme.
    #3617396 (potansiyel mefta, 04.07.2008 03:20)
  4. o halde kapansın sinegoglar açılsın meyhaneler .
    #3617401 (ldya, 04.07.2008 03:23)
  5. yuh dedirten tespiit... her açıdan hem de...
    #3619973 (cocukkalan, 04.07.2008 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

arabesk yahudi ilahisidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arabesk yahudi ilahisidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabesk yahudi ilahisidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murad kucuk » zafer oger » the offspring » evcil hayvan avina cikmak » kar yagarken dinlenecek sarkilar » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » haydi ic de cay koyayim » revenge » yeter artik vurmayin adam oldu » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » cikin sikin birbirinize » don t bother me » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » turk olarak gorevim askerlik degil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » faik » annelerle girilen komik diyaloglar » bir memenin ardindan » fugitive pieces » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » dikkat abdestiniz bozulabilir » hossik » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » tac » vanity is definitely my favourite sin » ayabakan » slideshare com » prison break » migfer » oje