arabesk muzik dinleyip faca atan gerizekali 

kapat
  1. başlık; arabesk müzik dinleyip kendini kesen koduğumun* çocuğu olacaktı, böyle biraz daha terbiyeli olsun istedim.

şimdik şöyle oluyor, bu arkadaşlar yetiştiği ortamda eziklik duygusu hissettiklerinde insanlara aslında ne kadar delikanlı* olduklarını ispatlamak amacı ile kollarına ve vücutlarına çeşitli şekillerde zarar vererek, kendilerini ispatlamak ve insanların korkmalarını isterler, bunun için arabesk müzik destekli ortamda bir anda kendilerini moda sokarak sanki efkarlanmış bi hava ile, elinde, cebinde, veya ortamda bulunan bilimum kesici aletler yardımı ile kollarına veya vücuduna faça atmaya başlarlar. bu ibnelerin kollarındaki façaya aldanarak korkan delikanlı görünümlü oğlanlar bunları örnek alırlar, hemen çekingen bi şekilde sorarlar "baba façalarda on numara nasıl yaptın" delikanlımız gururla anlatır, bunu müslümün şu parçasında yardım, şunu güllü dinlerken arkadaş kesti, bunuda babam "iyi kesememişsin" dedi o kesti, şöyle oldu böyle oldu, sanki ağrı dağını fethetti pezevenk, bu ibneleri gördüğün yerde ağzını burununu kırsan, yarın arkadaşına; büyük mevzu oldu çektim döneri salladım iki tane adamın suratını yardım, sonra arkadaşları geldi çok piss kapıştık, karanbolde benimde suratıma vurdular ama çok bişey yok gözüm şişti (bkz: ben bunu gördüm) ulan adamlara ne yapsanız kendilerine rant çıkarıyorlar. s.kayım ben böyle işe.
    genel anlamda, hayatından nasibini almamış gerizekalı tipler olup, görüldüğü yerde dayak yemeyi hakenden hayvan modelidir.
    #3779979 (zeytinburnucocugu, 06.08.2008 19:10)
  2. her zaman tırsmışımdır bunlardan.

(bkz: sakat)
    #3779984 (zeire, 06.08.2008 19:12)
  3. askerde psikopat muamelesi görüp silah zimmetinden yırtabilecek elemanlardır, tırsmayınız zira geneli tırsak olurlar.
    #3779990 (imgelerle konusan adam, 06.08.2008 19:13)
  4. rock muzik dinleyip kafasini saga sola vuran gerizekalidan farki olmayan, muzik dinleme kulturunu benimseyememis insan modelidir.
    #3779997 (dahii, 06.08.2008 19:15)
  5. gerizeka tanımı bile içinde az da olsa zeka varlığını anlatan bir cümle. bunu yapan olsa olsa zekasız olabilir.
    #3779998 (montezumas, 06.08.2008 19:15)
  6. rock n coke'a .ikişmeye giden gerizekalı'nın bir alt modelidir.
    #3780012 (ankaragucluler saraba dustuler, 06.08.2008 19:18)
  7. kendine jilet atan kişidir.

evet arkadaşlar bunlar manyaktır, psikopattır filandır falandır. ama en azından bir kaçı ile tanışma fırsatı bulmuş biri olaraktan şunu söyleyebilirim ki sandığınız kadar salak insanlarda değillerdir. peki neden? çünkü bu insanlar salaklıktan ziyade ciddi psikolojik bozukluklara sahip, toplumun içinden çıkardığı hastalıklı kimselerdir.

evet toplum bazı aksayan yönlerini, bu tip kişilerin ailesel durumlarına yansıtarak bu insanları yaratmaktadır. yani bir çok kötü fonksiyonun birleşip ortak küme şeklinde bir aile üzerine baskı kurması ile gerçekleşen durumdur. sonuç olarak bu insanlar toplumun yanlışlarının toplamı olarak çıkmaktadırlar.

ha bunlar için niye bu kadar uzun bir açıklama yapıldı? çünkü jilet atan insanları anlayın, onlar da iyidir filan demek için değil zaten mümkünse hiç yaklaşmayın * ama nedenlerini de bilip basit ve anlamsız insanlar olmadıklarını göstermek içindir.

daha da ilerlemiş bir versiyonu için;

(bkz: ağzında jilet taşıyan adam)*
    #3780039 (fatihkul, 06.08.2008 19:24 ~ 19:25)
  8. asker olduğunda bu eylemini yaptığına pişman olacak geridir ve zekasızdır.
    #3780102 (tristar, 06.08.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

arabesk muzik dinleyip faca atan gerizekali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arabesk muzik dinleyip faca atan gerizekali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabesk muzik dinleyip faca atan gerizekali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cakma pilotmont » basliklari alt alta okumak » moderasyon » kendine gomulmek » kravat baglamak » rahmetli ozal i unutamamak » n sync » gece vakti disarda gezen kiz » mehmet ali nuroglu » grup test » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » avrupa yakasi replikleri » wings of god » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » finlandiya » turk kizlari » bostan » arcadium » yapilan her espriye gulen insan » ktu sozluk » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » timucin esen » asante » farkinda olmadan domuz eti yemek » money » televole moderasyon