arabesk dinliyorum kaslarim catik 

kapat
  1. grup vitamin'in arabesk adlı parçasının harika sözlerinden sadece birisidir.
    #1076838 (Berserk, 29.12.2006 20:33)
  2. (bkz: cilet lazımmı ağbe)*
    #1076847 (istanbul, 29.12.2006 20:35)
  3. Sözlerini yazalım..

Gözlerim yaşlanmış sesim de kısık
    Arabesk dinliyorum
    kaşlarım çatık
    felek yanlış yapmış
    kafam da atık
    arabesk dinliyorum
    kaşlarım çatık
    felek yamuk yapmış
    kafam da atık
    arabesk dinliyorum
    kaşlarım çatık
    minibüste otobuste ve taksilerde
    radyolarda teyplerde ve kasetlerde
    yolda işte sağda solda ve de evlerde
    arabesk dinliyorum
    kaşlarım çatık

aslan sütü içerken genzime kaçtı
    verem etti yar beni ellere kaçtı
    kafamdaki beyaz tel sayısı kaçtı ?
    arabesk dinliyorum kaşlarım çatık
    minibüste otobuste ve taksilerde
    radyolarda teyplerde ve kasetlerde
    yolda işte sağda solda ve de evlerde
    arabesk dinliyorum
    kaşlarım çatık
    #1076904 (wAkE, 29.12.2006 20:49 ~ 20:52)
  4. omuz hafif eğik,kaşların biri yukarda biri aşağıda,ağız yamuk bi şekilde açık,elde TESPiK ayakta siyah burnu sivriler ve beyaz çorap,böğür açık....ve ağızdaki söz"arabesk dinliyorum kaşlarım çatık" *
    #1077006 (CaDI KaZaNI, 29.12.2006 21:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

arabesk dinliyorum kaslarim catik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arabesk dinliyorum kaslarim catik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabesk dinliyorum kaslarim catik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arabesk dinliyorum kaslarim catik. Copyrights of the articles are belong to their authors.