arabayi 5 kere vur melodini indir 

kapat
  1. flycell.com.tr sitesinin hazırladığı çoğu paylaşım siteleri, fotoğraf paylaşım hatta ve hatta facebook ta bile rast geldiğim oyun.
    bu oyunun amacı; sen şimdi mavi renkte bir kuşsun ve uçuyorsun, altından da araba bi oyana bi buyana gidip duruyor. sende bu arabanın üstüne sıçacaksın. eğer 5 kere sıçabilirsen o seni flycell sitesine yönlendiriyor sonra seçiyorsun operatör logonu indiriyormuşsun melodini. öyle bir şey işte.
    her yerde karşımıza çıkıyorlar kendileri. daha değişik versiyonları da var bu zımbırtının. ben de diyorum bu spamler bu truva atları nereden bulaşıyor deyu.
    #3353571 (cin cikartirken carpilan hoca, 03.05.2008 23:23)
  2. tek seferde benim neden zibilyon tane kontörüm gitti diye düşünmenize neden olacak olay. zira bunlar bir sefer size bedava melodi verirler sonra bir çeşit üyeleri olursunuz ondan sonra her ay sizden kontör düşer. bulaşmayın hiç. hem kim kime bedava bir şey vermiş.
    #3353619 (eurasia, 03.05.2008 23:30 ~ 23:31)
  3. insanın gördüğünde ya bi siktir git dediği türden oyunumsu soygun..
    #3354605 (tonamisko, 04.05.2008 04:28)
  4. varyasyonlarından biride bugünlerde gördüğüm "takımını seç kolu çevir" ilk önce başarısız oluyorsun* tekrar deneyin seçeneği çıkıyor karşınıza ikincide ise mutlaka kazanıyosun, sana "kazandın tıkla ve bedava melodini indir" gibi bir seçenek sunuyor, gerisi malum.
    #3354660 (MaTRiX, 04.05.2008 05:47)
  5. yeni bir tane de msnin duyuru kısmında görülmüş olan kim 500milyar ister temalı sorular.
    örneğin;
    Soru: aşağıdakilerden hangisi yabancı bir şarkıcıdır?
    a) sezen aksu b) ricky martin c) ferhat göçer d) gülben ergen
    #3638089 (MaTRiX, 08.07.2008 18:42)
  6. abuk-sabuk flashlarla melodi indirme sayfasına yönlendiren reklam gibin puşt gibin bişey.

(bkz: eteği kaldırın melodiyi indirin)
    #3638121 (naif, 08.07.2008 18:51)
  7. bıkkınlık getiren ama sınırda bıraktığınız zaman eğlence veren insanın pis pis gülmesine neden olan oyunlardır.
    (bkz: sana 5 kere vurayım siteyi komple ver kurtulalım.)
    #3638127 (fatihkul, 08.07.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

arabayi 5 kere vur melodini indir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arabayi 5 kere vur melodini indir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabayi 5 kere vur melodini indir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igrencsiniz ibneler » aydin dogan » engin ardic » hem alay edip hem alingansin diye suclamak » 01 01 2000 de 01 01 3000 i merak etmek » setherial » yaran yanlis okumalar » sagopa kajmer der ki » amira » paradokslar genel mudurlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games