arabaya tas koydum 

1. Eski bir istanbul türküsü.
    Arabaya taş koydum hanımım
    Ben bu yola baş koydum hanımım
    Seni gelecek diye hanımım
    Bir yanımı boş koydum

Kekliğim vak vak ufak ufak bas
    aç kolların sar boynuma
    ister öldür ister as

Arabası dört teker hanımım
    Beyoğlu'na kum çeker hanımım
    Beyoğlu'nun kızları hanımım
    işmar eder göz süzer

Kekliğim vak vak ufak ufak bas
    aç kolların sar boynuma
    ister öldür ister as
    #1197444 (expert16, 24.01.2007 00:55)
  2. yavuklusu gelecek diye sol yanını boş koyanların türküsü. yavuklusu, sevgilisi, aşkısı, canısı, birisi.. epsi olur yeminnen. gelir yani.

ayrıcana da, nakaratına kurban olurum ben bunun.

"kekliğim vak vak, ufak ufak ufak basss.."

hobaaaa! (kop tadında)
    #3050958 (banainanma, 24.02.2008 05:52)
  3. huzzam makamındadır .
    #3050978 (kamil, 24.02.2008 06:41)
  4. ekrem gultekin ikilisinin de söylediği eğlenceli bir şarkıdır.
    #3768391 (montajelemani, 04.08.2008 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

arabaya tas koydum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arabaya tas koydum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabaya tas koydum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solcularin yeni fikir uretememesi » sevismenin basladigini bitince anlamak » gunluk fala gore hayatini surduren kizlar » rise and fall rage and grace » grung tape » karabas ucucu yagi » msn iletisine ruh halini yazarak dikkat cekmek » iskeceli mumun aga » memalik i sahane » david meshow a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games