arabasi olmayan kizla cikmayan erkek modeli 

kapat
  1. arabası olmayan erkekle çıkmayan kız modeli varsa az da olsa bundan da vardır dediğim erkek modelleridir. bunlar sevgilileriyle buluşucakları zaman, sevgilisini evinden alıp evine bırakmaya üşenirler. o yüzden bir ilişkiye başlamadan önce ön koşullarda bir araba sahibi olmak gerektiğini belirtirler. belki de kız için olası harcanacak benzin vs yol parasına da acıyor olabilirler, bilemem. varsa böyle erkekler çok kızmamak lazım, zira gözlemlerime dayanarak belirtmek istiyorum ki kız milleti dediğimiz şeyler insanı çok fena sömürebilmektedirler. allah acımasız olanına düşürmesin, amin.
    #3608778 (uretim cini, 02.07.2008 11:08)
  2. (bkz: arabası olmayan erkekle çıkmayan kız modeli)
    #3612975 (uretim cini, 03.07.2008 09:39)
  3. en asil duyguların insanı olan modeldir.
    #3613006 (zaknafien, 03.07.2008 09:58)
  4. allah' dan belasini ister gibi duran erkek modeli*.
    #3613045 (rendekar, 03.07.2008 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

arabasi olmayan kizla cikmayan erkek modeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arabasi olmayan kizla cikmayan erkek modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabasi olmayan kizla cikmayan erkek modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ispanyol sinegi » che guevara » serenity » pablo neruda » milan baros » ben gideyim » afrodizyak » her turk potansiyel pkk lidir » claudio maldonado » firar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games