arabasi olmayan erkekle cikmayan kiz modeli 

kapat
  1. aşkı meşki geçmiş, erkeğin mal varligiyla ilgilenen kızdır.aşık olmadığı kişiyle öyle otobüslerde, minibüslerde gezip dolaşmak kendisine zor gelmektedir herhalde.sevgilisini şöför ve ayaklı atm olarak gören kızdır.yazıktır, günahtır.
    #3614536 (alti, 03.07.2008 16:15)
  2. araba fantezisi olan kızdır. çocukluğundan beri filmlerden görüp görüp özenmiştir. hala da büyümemiştir. zaten büyümediği için araba takıntısı vardır.
    #3614567 (anime, 03.07.2008 16:21)
  3. rahatına düşkün kız modelidir. otobüse binmek istemeyen, artık hayatını güzel bir şekilde yaşamak isteyen hayatta yorgun düşmüş kız da olabilir.
    #3614576 (lolita lempicka, 03.07.2008 16:23)
  4. ferrarisini satan bilge'yi listesinden çıkarmıştır. yazık be adama sen hayatın anlamını bulmak için arabanı sat, tibet'lere git, kız seni istemesin. ben böyle adaletin ah ulan ahhh.

kanasın dünyaaaa
    yansın oldu olacak
    günahlar zevk olmuş.
    alemineeeeeee.
    #3614585 (larker, 03.07.2008 16:25)
  5. değerini bilen kızdır, kimisi de kendine aşk, sevgi adı aldında fiyat biçer. tabi fiyatı olanın, değeri olmaz.
    #3614589 (arabam var, 03.07.2008 16:27)
  6. üniversite öğrencisi kız olma ihtimali yüksektir.
    dipnot: her böyle yapan üniversite öğrencisidir demiyorum ama çok fazla gördüm kampüste "öğrenciysen yanıma bile yaklaşma" diyenleri.
    #3614596 (poisonx, 03.07.2008 16:29)
  7. erkekle değil de arabayla çıkmak isteyen kızdır.
    #3614666 (talihsiz sokak kedisi, 03.07.2008 16:46)
  8. ilişkinin beden boyutundadır.

"erkeğim beni taşıyabilmeli" sözü işte tam da budur. bana para versin, para karşılığı aşk yaşayayım, gezdirsin beni, yedirsin içirsin tadında ilişkilerin kadınıdır. arabada bonus track dinlemeye bayılır: (bkz: arabaya veren kizlar)
    #3614684 (semigod, 03.07.2008 16:50)
  9. erkek arkadasının arabasından etinden sütüden parasından yararlanmaya calısan kız modelidir erkekte bunun farkındadır genellikle maddi olarak tüm imkanlarını karsılar yedirir icirir tabi herseyin bir bedeli vardır vardır oglanda bedelini alır bedelinden sıkıldığı zaman ayrılur yeni bedeller arar kız da yeni arabalar aramaya baslar.
    #3614766 (beast, 03.07.2008 17:13)
  10. erkeklerin motor olarak görecekleri kızlardır.
    #3614772 (myosotis, 03.07.2008 17:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

arabasi olmayan erkekle cikmayan kiz modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arabasi olmayan erkekle cikmayan kiz modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabasi olmayan erkekle cikmayan kiz modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arabasi olmayan erkekle cikmayan kiz modeli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleymaniye camii » sen hic ofsayt oldun mu kerim » limeware » dunya ile ilgili bilgiler » ankara alman konsoloslugu » ataturk un gittigi okullar » grup vitamin » trt 8 » bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir » hunharca isemek istemek » elsah bufe » nisan bozmak » farmakoterapi » abdurrahman camii » muhammet sahin » selanik » eskimo » kasmir hali » zenon paradokslari » xtube com » yaran anne sozleri » turkiye nin en iyi gazetesi » bas ortusu » nurdan besergil » seyh bedreddin » guntekin onay » evlilik insan dogasina aykiridir » schism » radyo sol » resimli bar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » basak burcu erkegi » bluevelve » mustafa » sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar » akp nin secim ekonomisi uygulamasi » how i met your mother » etki ve tepki » four last songs » yagmurdan sonra gelen cim kokusu » askim sen adriana lima dan daha guzelsin