arabanin serviste olmasi 

kapat
  1. özlemek,acılara tutunmak,onsuz bir hiç olduğunuzu farketmek*swh* servisten çıkacağı günleri saymak gibi olaylara sahne olabilecek süreç.ama gitti diye dönmeyecek değildir.*
    #113851 (veritaserum, 14.03.2006 02:58)
  2. boş duran yerine bakarak sigaradan bir nefes çekmek ,içlenmek ,güzel anların film şeridi olması ,özlemek ,tta * kullanmak , rüyada kendini vites değiştiremiyorken görmek , araba reklamları çıktığında hissiyat yapmak , kavuşacağın günü iple çekmek...
    #113858 (obsessive, 14.03.2006 03:03)
  3. çok vahim bir durum olmadıkça sabah 8 den akşam 5 e kadar yaşanan hüzünlü saatlerdir.. arkadaşlar tarafından teselli olarak bir gün boyunca farklı arabalarla taşınırsınız ordan buraya..gün sonunda ise bakımı yapılmış parlayan ve sevginizi bekleyen arabanızla kucaklaşırsınız..
    #194660 (Mustafa, 24.04.2006 17:26)
  4. kaza sonrası yaşanan durumdur.. allah düşmanımın başına vermesin bir de ithal ve parçası ayda yılda bir türkiyeye gemiyle gelen bir arabaysa * eyvahlar olsun dedirtir adama hergün servise telefon açılır ve o beklenen akşama hazır gelin alın cevabı gelince insan bir de dünya gözüyle arabasını görünce çocuğu olmuş gibi sevinir *
    #194679 (r@t@t@, 24.04.2006 17:31)
  5. bazi firmaların aracınızın serviste durduğu sürece size geçici yeni bir araba tahsisiyle ortadan kalkan sorun
    #199795 (siberr, 26.04.2006 14:37)
  6. arkadaslar arasında istekliye söylenen klasik yala (bkz: en meshur turk yalanlari)
    #199875 (myway, 26.04.2006 15:02 ~ 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

arabanin serviste olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arabanin serviste olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabanin serviste olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu da boyle bir animdi iste » asik ile masuk » bilgisayar basinda sabahlamak » genclerbirligi oftas » foster s home » biri bana gelsin » oleydim de bu basligi gormeyeydim » sezgin alkan » kutahya nin pinarlari » innuendo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci