arabanin benzini icmesi 

kapat
  1. özellikle motor hacmi büyük olan araçlarda, aracın yakıt sarfiyatının çok fazla olduğunu açıklayan günlük bir konuşma söylemi.araba araba olmaktan çıkmıştır artık, canlı bir nesne halini alarak sahibinin rızası dışında somürmektedir benzini.
    #480308 (recepx, 31.07.2006 14:07)
  2. şehir içi dur kalklarda bolca gerçekleşen eylem.
    #480310 (dukur, 31.07.2006 14:08)
  3. tersi için
    (bkz: arabanın benzini koklaması)
    #480572 (MeLaNKoLiK, 31.07.2006 15:19)
  4. vw passat 2.0 turbo eylemi. üçüncü viteste 140'ı görünce benzin ibresinin yavaş yavaş aşağıya düştüğüne şahit olabilirsiniz!
    #3708525 (barış, 23.07.2008 17:27)
  5. (bkz: vw Phaeton)
    #3708550 (kültürsüz dinazor, 23.07.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

arabanin benzini icmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arabanin benzini icmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabanin benzini icmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muzaffer eryilmaz » benjamin linus » kac gol attin lan oradan » vesselam » orta turkce » erdal sarizeybek » regl sancisi cekenlere oneriler » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » incir pub » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » gogus killarini yolmak » otobuste on koltukta sapitan cocuk » beyaz etli prens » ebay » sevgili ile zillere basip kacmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luksemburg » sogukta usuyen eller » grup test » gimenez » lenovo » wurth » bluevelve » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » kor haline gelmek » berrak sudaki kirmizi balik » get up » dalgaci mahmut » ask » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » volkan demirel in avrupa macerasi