arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili 

kapat
  1. ne desen boş modelidir böyleleri. maçlardan sonra sayıları artmakla beraber, düğünlerde, bayramlarda, seyranlarda bolca görülen tiplerdir.
    #3393253 (talihsiz sokak kedisi, 13.05.2008 20:11)
  2. el, kol, bacak, popo, kafa maganda anayasasına göre sarkıtılması uygun uzuvlardır. ötesine pek yemez. *
    #3393259 (dawsonleery, 13.05.2008 20:12)
  3. sarkan yerler güneş yanığı olmaya mahkümdur. aslında bu profilin manası "hacı ben araba sürmüyorm, araba beni gezdiriyor o bicim şöförüm" demektir.
    #3393267 (rs ne la, 13.05.2008 20:14)
  4. öncelikle bu profile sahip insanın zenci olmamasını umuyorum.*
    efenim bu insan bir yerlerinden ziyade bir şeylerini de sallayabilir. bir salaklık yapıp şapkayı elinden kaçırdığında uçan şapkayı almaya çalışmamalıdır.
    #3393288 (bush un metresi olan ayi, 13.05.2008 20:20 ~ 20:21)
  5. Sol ayagini on camdan sarkitan taksi soforu arkadas,bu konuda asan insandir .
    #3393320 (zirvato, 13.05.2008 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pendik » 45 yasindayken degismek » yonerge » disleri curuk dis hekimi » aileye karsi bir isyan yolu olarak rock dinlemek » siddetin aslinda gerekli bir sey olmasi » ramazanda pazarin ortasinda su icen kevase » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » bazi yazarlardaki kasinti dolu tek cumle takintisi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games