araba camindan gotu gostermek 

kapat
  1. (bkz: arabadan gotu gostermek)
    (bkz: arabanın camından millete gotu gostermek) *
    hollywood yapımlarının vazgeçilmez sahnesi. genelde bu atraksiyonu uygulayan liseli ya da universiteli gençlerdir. komik midir ? kesinlikle hayır.

bir iki nacizane tespitim olmu$tur.

1) götü gösteren erkeklere dikkat ettim hiçbirinin kasede kıl tüy yok. maaşallah sahra colu gibi engin kurak ve pürüssüz. arada tek tük kaktüs ekolü mevcut tabi.

2) götü gösteren gençlere dikkat ettim alayı beyaz erkek.bir tane zencinin daha acıp kaseyi gösterdiklerini hatırlamam. gerçi az çok sebebini tahmin edebiliyorum. farzadelim bu rolü bir afroya verdiler muhtemelen kameranın kadrajına çatal arasından bir uzantı, bir tripod takılabilir. düşünün siyah bir popo ve arada sallanan tanımlanamayan bir nesne.

3) götü genel olarak ya tır soförlerine ya da seyir halinde olan yaşlı bir çifte gösteriyorlar. buradan çıkacak sonuç bence şudur ki , ne tır ne de yaşlı çiftin araçları genclerin altında bulunan mustang marka araca yetişemez.bu yüzden rahat rahat gösterebilirler.

4) yine götü gösterirken dikkat ettim pantolunu sıyırdıklarında poponun 3/1 i görünmekte. madem yedin bu boku indir tamamen.

şimdi bu durumun türkiye de yaşandığını düşünüyorum. aslında düşünmek bile istemiyorum lakin konuyu bağlamakta fayda var.

öncelikle gösterilen her götün kil yumagi olması ve gösteren kişinin paçalı don giymiş olması muhtemel ve hatta donun bazı kısımlarında sarimtirak lekelerde olasılıklar arasında. gören kişi de hafif bir tiksinme durumu oluşur. eğer götü gösteren kişi trafikte ağır ağır seyir halinde ise bittiği an bu andır zira ota boka linç girişiminde bulunan mazlum türk insanlarının bu aktiviteleri hortlayabilir.

bir diğer mevzu ise o göt özellikle türkiye de tır ya da kamyon soförlerine gösterilemez, öyle ki, kullandığınız araba standartların biraz üzerinde olsa dahi sol şeritte tampanonunuza bir as 900 ün yapışması ve havalı korna ile sizi tahrik/taciz etmesi kaçınılmaz olur. hele hele ara gazı verip , agızda uzun malboro , pala bıyıkların sıvazlanması da cabası.

gözlem , tespit, gelelim sonuç kısmına.

buradan anlaşılacağı üzere, türk erkekleri götü göstermez ayıptır, lakin nerede bir göt görsün ağzının suyu da akar. ayrıca, patlamaya hazır bomba gibidirler, her an kavga edebilirler. gaza gelip linç girişiminde bulunabilirler.

toplumsal ahlak kurallarına birebir riayet ederler.at , avrat, silah ve göt vecizeleri ile büyümüştür.

amerikan erkeklerine gelecek olursak, beyaz pürüssüz bir göte sahip oldukları kadar ahlak kuralları ile ilgili sorunları var. *
    (bkz: cıkmadık gotten umut kesilmez)
    #2359053 (ederleziavela, 22.09.2007 04:59)
  2. eğer bir ingiliz holiganı halet-i ruhiyesi içerisindeyseniz gayet makul bir davranış biçimi. deplasmana giden sarhoş ingiliz holiganlarının sıkça yaptıkları bir tutumdur.
    #2359061 (diyonsos, 22.09.2007 05:01)
  3. (bkz: götünü gösteren s.kene katlanır)
    #3402809 (taharetmuslugu, 16.05.2008 01:03)
  4. popmundo da yapılabilen eylem.
    #3402820 (pelvis, 16.05.2008 01:06)
  5. popomundo oyununda seyahat ederken gerceklestırılebılecek durum. soyle bir yazı cıkar :

Muahahah! elpis görsün diye kıçımı açıp cama yapıştırdım. Neye uğradığını şaşırdı
    #3402843 (elpis, 16.05.2008 01:12)
  6. karşıdan gelen arabanın sürücüsüne ilerde radar var, yavaşlayın "göte gelmeyesiniz" uyarısı yapmak için sıklıkla uygulanan davranıştır.
    #3415790 (arabaciarabayatasget, 19.05.2008 01:37)
  7. genellikle tatil yolunda yapılan, çılgın ingliz esprilerini tiye alalımda geyik tavan olsun eylemleri.
    #3415833 (karak, 19.05.2008 01:45 ~ 12:08)
  8. Uzun yolda yapıldığı taktirde elbet başka bir araçtan size şeyini sallayan birini görüceksinizdir .selam verin , saygı duyun , zira sizden daha cesurdurlar .
    #3416276 (Mr mojo risin, 19.05.2008 04:33)

© 2008 - uludağ sözlük

araba camindan gotu gostermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. araba camindan gotu gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu araba camindan gotu gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selam ben allah » randy pausch » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » cirkin diye metroda bir kiza yer vermek » a predator s portrait » ummugul » love metal in anlamsizligi » melih gokcek deyince ankara da akan sular durur » lambali radyo » ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci