aquafina 

kapat
  1. su kılıklı, şişelenmiş, sıvı pepsi şeysi.
    (bahdeniz, 11.05.2006 01:18 ~ 01:29)
  2. farklı şişesiyle kaliteli olduğu izlenimi vermeye çalışan aslında tam olarak su bile olmayan sıvı
    (rakbenadam, 11.05.2006 01:19)
  3. coca cola versiyonu için: (bkz: turkuaz)
    (bahdeniz, 11.05.2006 01:30)
  4. işlenmiş su.
    (yasak merve, 22.09.2007 13:28)
  5. açınca pıst sesi çıkan su şişesine sahip su markası. bu ses garantili saflığın sesiymiş. azot basıncıyla kapatılan ve hijyeni garantiye alınan şişesine özelmiş. *
    (taharetmuslugu, 18.10.2007 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zedx » ben leyla olmusum kimin umrunda » harikulade » alexandre dumas » cengiz candar » parayla saadet olmaz » devrim » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » voodoo » professional » cymbeline » gunumuzde degisen sol » www versohaber com » unlulerden duymak istenilen sozler » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » turban takan laik kiz » mor ve otesi » turkceye giren yabanci kelimeler » tanri misafiri » tofas » camel vs marlboro » silencer » erdogan egemenoglu » bizkaclirayiz com » konya bulbulu » silverfall » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » azot fiksasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa