aptallar ancak bok atarlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. atamayana atarlar
  2. futbolda atamayana atarlar kurali
  3. gecmisine tas atanin gelecegine gulle atarlar
  4. ok gibi dogru olsam yabana atarlar beni
  5. aptallar
  6. aptallar gemisi
  7. duzeyli aptallar
  8. aptallar got olmaz
  9. sadece aptallar az uyur
  10. birak aptallar cekissin

© 2008 - uludağ sözlük

aptallar ancak bok atarlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aptallar ancak bok atarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aptallar ancak bok atarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aldatmasin diye engelli sevgili bulmak » her seye ragmen sevmek » the diary of jane » donerin icindeki etin ekmegin arasindan dusmesi » yankee go home » ebu gureyb » sozlugun yine krizi geldi » usudugunde yanindaki erkegin ceketini alan kiz » ekmegimle oynayanin karisiyla oynarim » uyku a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games