aptal asik 

kapat
  1. hayaller peşinde depar atan aşık. denyo aşık da diyebiliriz biz bunlara. her zaman karşı taraf için bir ihtimal bulundurma potansiyeli yüksek olan tipler bu gruba girmektedir.

"bugün işin yoksa sinemaya gidelim mi?" (dişi)

"ahaha bu kız kesin seviyor hehe." (erkek)

ne demek istediğimi anlatabildim sanıyorum.
    #1492153 (unknown artist, 04.04.2007 22:18)
  2. söylersin söylersin anlamaz, anlamak istemez. insanı sinir eder, delirtir, çıldırtır. insan aşık olsun ama aptal aşık olmasın..
    #1492342 (kursunkalem, 04.04.2007 23:06)
  3. kötü kız
    -- ya savgilimm bugunde okula gitma yaaaaa. hep banle ilgilaaaann.
    aptal aşık
    -- tamam hayatım tabiki. du bi şu bulaşıkları yıkayayım . duyamıyorum zaten seni.

gibi durumların yaşandığı hallerde erkeğe yapıştırılan damga.
    #1495431 (zerokey, 05.04.2007 19:28 ~ 22.04.2007 01:47)
  4. aşığın zekisi mi var ulan! demeye neden olan yakıştırma. bütün aşıkları içine alan. *
    #3930742 (uretim cini, 07.09.2008 17:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aptal asik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aptal asik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aptal asik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aptal asik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » broken city » kurtlar vadisi pusu » a dustland fairytale » dayaktayiz naim » angel » yikilsin camiler acilsin akm ler » sabahattin ali » sevgi acligi » sozlugun surekli belaltiyla oyalanmasi » tifilafet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » caresizlik » ncldlbz » asik olmak » gokhan gonul dostlari » friedrich wilhelm nietzsche » progressive obsession » cakici nin ilk kursunu » murat karayalcin in yine hezimete ugrayacak olmasi » shaman s blues » clifford lee burton