april yayincilik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. april
  2. april come she will
  3. der april
  4. little april
  5. sometimes in april
  6. angel for april
  7. devil for april
  8. april o neal
  9. pieces of april
  10. april ethereal

© 2008 - uludağ sözlük

april yayincilik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. april yayincilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu april yayincilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taramali yaz 3990 a gonder » ukrayna » sehremini » whaz up man diyene fine thanks demek » polat alemdar » faati » sevis » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » aysengruda » what the fuck is that » fleisch » icim urperdi valla » sozlukten kiz kaldirmak » jean marie gustave le clezio » sizin dininiz size benim dinim banadir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sezercik onun bunun cocugu » hepsiburada com » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » islam ve demokrasi uyumlu mudur » bininci entry » yavuzhan » imhotep » pera muzesi » sausozluk » hasan kurtulmus » yagmur » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » yildirim demiroren » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler