appleton 

kapat
  1. don t worry parçasıyla hatırlanan all saints üyesi kardeşler.
    http://en.wikipedia.org/w.../Appleton_%28music_duo%29

http://www.youtube.com/watch?v=DZCvYxXj56M +
    #2408427 (ELeCTrO, 01.10.2007 01:28)
  2. all saints den ayrılan 2 kanadalı kardeşin oluşturduğu grup. all saints de de çürük elma gibi takılırlardı.
    #3677215 (isildur, 17.07.2008 14:53)

© 2008 - uludağ sözlük

appleton başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. appleton ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu appleton nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » istanbul universitesi avcilar kampusu » mutlu ol yeter » kucuk kadin » royal academy of dramatic art » ibu sozluk » the midnight meat train » cihan unal » umut sarikaya tipi mutsuzluk » albert einstein » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » asante » hayat fatal i neden yoruyorsun » metro diye metro firmasi otobusune binmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekura » tsk » niccolo paganini » i guess you re right » ilk ucan balon » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » max payne » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » erdal sarizeybek » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » walter cronkite » tala karinca yumurtasi yagi » be with you » ha bu diyar