apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak 

kapat
  1. apolitiklik bir duruş olabilir mi? evet, olabilir. lakin hiç kendimi kandırmaya çalışmadan üzülerek söylüyorum çevremdeki insanların pek çok yaşıtımın apolitik oluşu bir duruş değil, tamamen ülke gündemiyle, ülkeye yön veren en temel şeyle ilgilenmeme durumu... misal kemal kılıçdaroğlu, dengir mir mehmet fırat tartışacak gündem kazan gibi kaynıyor adamın haberi yok olsa bile ne tartışıldığına dair fikri yok; ama aşk-ı memnu'nun son bölümünden haberdar. bilgi olur, görüş olur; ama bulaşmak istemessin bunu anlarım da ülke gündemine, siyasi görüşlere teğet dahi geçmemek gelecek adına kaygılandırıyor.
    #4073282 (trink, 11.10.2008 10:45 ~ 10:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.