apod 

kapat
  1. açılımı "astronomy picture of the day" olan ve kainat hakkında bir çok bilinmez ile ilgili bilgiler veren şahane site.
    konuyla ilgili olanların seveceği bırakamayacağı site. 16 haziran 1995 ten günümüze her gün ilginç resimler eklenen sitedir.
    linklersek şöyle: (bkz: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/archivepix.html)
    #1925024 (galapagoslu iguana, 13.07.2007 11:30)
  2. başında saatler geçirilebilecek bir site (gibi duruyor). başında saatler geçirdikten sonra ben size haber veririm en güzel resimleri. telaş etmeyin siz.
    #2620933 (siyah inci yagmuru, 23.11.2007 11:42)
  3. search kısmından ne istediğinizi yazın o bulsun. oyle bir sitedir.
    #2620937 (galapagoslu iguana, 23.11.2007 11:44 ~ 11:45)
  4. çok dandik bir site. aradım taradım ama tattoine yok, coruscant yok, naboo yok...

eee ne anladım ben bu işten ? yoksa 30 senedir george lucas bizi kekledi mi ?
    #2620970 (montajelemani, 23.11.2007 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

apod başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. apod ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu apod nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intihar notu » zardanadam » merve » ali nesin » tesis » the ballad of melody nelson » turklere ozgu davranislar » erkek erkege gezerken cicekcinin musallat olmasi » ibo show » niha ha ha ha a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games