apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi 

kapat
  1. yıl 1995 Öcalan`in Şam günleri kaldığı apartmanın bir dairesinde oturan bir Binbaşı var Öcalanın eve giriş çıkışlarda karşılaştığını söylediği bir binbaşı .Bu binbaşı kimdi dersiniz ve nasıl oluyorduda Öcalan gibi "Bölücü/Terörist" bir örgütün lideriyle aynı apartmanda kalıyordu.?

Bu Binbaşı o dönem Türkiyenin Şam Başkonsolosluğunda Askeri ateşe ve Öcalanla aynı apartmanda oturuyor.

Şimdi isterseniz Öcalanın bu binbaşıyla karşılaşmalarına tanıklık etmiş o dönemde Şamda parti merkez okulunda bulunmus eski bir pkklinin tanıklığını okuyalım..

"Ergenekon operasyonunda yakalanan Albay Atilla Uğuru suriyenin Başkenti Şamda Öcalanla beraber gördüm.

1994`ün sonlarında Şam hava alanında indim,Öcalanın şöforü Delil beni aldı Şamda bulunan PKK parti merkez okuluna getirdi. merkez okulu koordinatörü Duran Kalkan (Abas)ve yardımcısı H.T (Reber)beni karşıladılar.O gece beraber kaldık.PKK 5.kongre hazırlık süreci bitmiş, D.Kalkan ve bir grup kongre için Güney Kürdistana gidiş hazırlıklarını yapıyorlardı.H.T biye aynı gece okulun çalışmaları ve kuralları hakında bilgi verdi ve özelikle Öcalanın ders verdiğinde ayağa kalkan her kişi, Öcalan otur demiyene kadar oturmuyacak defalarca bunu hatırlatı.

Öcalan ertesi gün geldi derse girmeden kapıda ayak üstü gelişime ilşkin sohbet ettik,daha sonra derse girdik 5.kongreye ilişkin perspektif ve alınacak kararlar üzerinde durdu.,bir kaçkişiyi kaldırdı ve daha sonra oturun dedi, beni kaldırdı ve sürece ilişkin değerlendirmemi istedi.sonra kendisi iki saat konuştu ve beni ayakta bekletti.aynı gece 5.kongreye gidecek grupları yolcu ettik.D.Kalkanın yerine PMO kordinatörlüğüne H.T`yi getirdiğini açıkladı.

Bir süre okulda kaldıktan sonra zaman zaman Öcalan`la Şam merkezinde ve Kürdlerin yaşadığı diğer şehirlerde halk toplantılarına katılırdım.1995 in şubat ayında Öcalan ,ben ve şöför Delil Lübnanın Barelias kasabasına gittik, Öcalan sık sık buraya gelir Kürdistanın her tarafına telsiz konuşmaları ve tekmiller almak içindi.ve aynı zamanda gelen gazetecilerle raportaj yapardı.

Öcalan zaman zaman "kendimi çok iyi koruyorum"diyordu kesinlikle hiç bir koruması yoktu kaldığım süre içerisinde olmadı ve çok rahat hareket ediyordu,her nekadar Suriye istihbaratı kendisine güvence verse dahi, CIA;MASOD ve MiT in çalışmaları Suriyede vardı, buna rağmen hiç bir tedbiri sözkonusu değildi.

Lübnanda bir gece kaldıktan sonra geri Şam'a döndük,Öcalan ,şöföre beni evde bırak arkadaşı Okula götür dedi,söför hangi eve dedi tarif ettiği eve bizi götürdü, tam kapının önüne geldik bana dedi sen arabada inme Delil insin çantamı kapıya kadar getirsin dedi,Öcalan ve Delil tam içeri girecekleri sırada birisi kapıyı açtı ve dışarıya çıktı, Öcalanla tokalaştı ve ayak üstü bir dakika sohbet ettiler ve Öcalanla şöför içeri girdiler ,dışarıya çıkan kişide gelen siyah bir jeepe binerek uzaklaşıp gittiler.bu kişiyi iki metreden gördüm Suriye istihbaratın elemanı olarak tahmin ettim,Delil geldiğinde yolda kapıdaki kişinin kim olduğunu sordum,Türkiyenin Şam Başkonsolosluğunda Askeri ateşe olduğunu söyledi,Adamın Binbaşı olduğunu söyleyince ben tam şoke oldum neye uğradığımı şaşırdım ve hiç bir yorum yapmadım.Suriye'de gördüğüm bu Albay Ergenekon operasyonunda yakalanan Atilla Uğur`du Tv.de görünce ikinci sefer şok oldum."

ALINTIDIR TAMAMI iÇiN http://www.timeturk.com/A...y-kimdi-29043-haberi.html
    #4070668 (jerusalemm, 10.10.2008 18:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleymaniye camii » sen hic ofsayt oldun mu kerim » limeware » dunya ile ilgili bilgiler » ankara alman konsoloslugu » ataturk un gittigi okullar » grup vitamin » trt 8 » bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir » hunharca isemek istemek » elsah bufe » nisan bozmak » farmakoterapi » abdurrahman camii » muhammet sahin » selanik » eskimo » kasmir hali » zenon paradokslari » xtube com » babam ve oglum vs issiz adam » 3 uncu sayfa guzeli » turkiye nin en iyi gazetesi » zeki erdut » harhar » ibrahim tatlises in dinleyici kitlesi » kira » flashbacks of a fool » kliring » turkiye finans kobi beyleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zywiec » spordan baska konusacak bir seyi olmayan insanlar » narsisizm ve digerkamlik arasinda sikisip kalmak » dogru kiz » yagmur atsiz » sahil » kramer 5150 » izzet yildizhan » dostca bir mucadele olsun » serpil timuray