apo nun pkk nin lideri olmamasi 

kapat
  1. gün gibi ortada duran gerçektir.

yıllardır dış güçlerle ayakta duran ve ancak öyle yaşayan pkk' nın gerçek lideri apo değildir, zira apo sadece bir maşadan ibarettir.

ve dış güçler tarafından kullanılmış ve bir kağıt gibi buruşturulup atılmıştır.

pkk' nın görünürde bir lideri yoktur. türkiye üzerinde hak isteyen dış devletler, ülkemizi karıştırma görevini pkk' ya vermiş ve pkk da bunun taşeronluğunu yapmıştır.

nereden geldik bu kanıya ?

çünkü darwin teorisini ispatlarcasına bir profili olan bu adam henüz homo habilis efendim.

insanlığa evrimini tamamlayamayan bir varlık nasıl olur da bir örgütü yönetebilir ?
    #2485917 (peceteye recete yazan doktor, 18.10.2007 18:39)
  2. abdullah öcalan'ın bir orospu cocugu olduğunu kavrayabilirsek, doğru olabilme ihtimali yüksek önermedir. *
    #2485971 (che guevara, 18.10.2007 18:51)
  3. doğrudur. o ancak s.kimin lideri olabilir. *
    edit: eksi aldım bu yorumumla.
    #2486058 (moostaphius, 18.10.2007 19:16 ~ 20.10.2007 18:23)
  4. fazla önemli olmayan olgudur. çünkü it her zaman her yerde ittir... ha apo olmuş ha bir başkası, sonuçta ülke açısından bakıldığında pek fark etmemektedir.
    #2486095 (aborjin, 18.10.2007 19:30 ~ 01.11.2007 10:26)
  5. (bkz: murat karayılan)
    #2486097 (redfather, 18.10.2007 19:31)

© 2008 - uludağ sözlük

apo nun pkk nin lideri olmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. apo nun pkk nin lideri olmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu apo nun pkk nin lideri olmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » doviz fiyatlari » sozlugu karistirmak istemek » israil » l manyak » tori amos » timucin esen » renaudot odulu » mangal mizah dergisi » re re re ra ra ra galatasaray » revolver » yagmur » gelmis gecmis en buyuk grup » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » ataturk un bursa nutku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanri yi silahsizlandirmak » walter cronkite » tepki memesi » ucak » badlik amiri » bez bebek te yakalanan matrix tadi » mustafa kemal bayirbag » ask yaralar » the midnight meat train » hasan mezarci » fifa 09 daki genc yetenekler » the gates of istanbul » revenge » hold me tight » yaran cep telefonu mesajlari