apathe 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ap
  2. ap ayri
  3. ap turkiye raporu
  4. apa
  5. apace
  6. apache
  7. apache indian
  8. apache junction
  9. apache olmanin gerekleri ve felsefesi
  10. apachi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » agaclarla konusmak » vir » erkeklerden soguma sebepleri » recep tayyip erdogan » minik mavi balina » ruya icinde ruya » joe wright » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » white » nizam i alem » zeki alasya ya benzeyen kizlar » sanki bu kiz bana bakti » penis birligi » ogretmene hojam diyen ogrenci » dortyol un tarihi eserleri » ooze venue » beyaz gelincik » cildirma » vefa istanbul da bir semtmis » yorgunluk » universite senliklerine gelen sehir magandalari » kabak tadi » kirarim bu sozlugu » tansu ciller » silverfall » bon bon sekeri » hz ebubekir » fatih sultan tekke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa