anyone anywhere 

kapat
  1. insanı ağlatacak derecede güzel olan,kimse tarafından sevilmediğini düşünen kişiyi anlatan üstün anathema parçası,özellikle piyano* notalarının insanın içine oturmasına özen gösterilmiş hissi veren eser.
    sözlerinide yazalım tam olsun;

noone seems to care anymore
    (as) i wander through this night all alone
    noone feels the pain i have inside
    looking at this world through my eyes
    noone really cares where i go
    searching to feel warmth forever more
    the wheels of life they turn without me
    now you are gone eternally
    no
    don't leave me here
    the dream carries on
    inside
    i know
    it's not too late
    lost moments blown away
    tonight
    mankind, with your heresy
    can't you see that this is killing me
    there's noone in this life
    to be here with me at my side
    #328122 (amadeus, 08.06.2006 12:38)
  2. basindaki piyano bolumleri damar otesi olan,distortionli kisimlarda biraz duzeltir gibi olup,piyano melodisiyle tekrar depresyona sokan sarki.
    #328162 (a fine day to exit, 08.06.2006 12:48)
  3. judgement'ı yuzeysellikten kurtaran, anathemanın clean vokalli en melankolik parcası.basit notalarla ne kadar iyi ve ic acıtabilen eserler yaratılabileceginin en iyi ornegi.
    "the wheels of life they turn without me, now you are gone... eternally" bolumunde gozunuzden ilk damla dokulur, "i know...its not too late" kısmında artık sizin icin hayatın hicbir anlami yoktur . "bıcak nerde? ben kimim?" gibi anlamsız sozler soylemeye baslarsınız.
    (bkz: dozunda alınması gereken parcalar)

turkce meali:

kimse aldiriyormus gibi gorunmuyor
    ben bu gece boyunca endiselenirken
    icimdeki yarayi kimse hissetmiyor
    bu dunyaya benim gozlerimden bakmak

kimse cidden nereye gittigime aldirmiyor
    sicakligi sonsuza dek daha fazla hissetmek icin ariyorum
    felegin cemberi bensiz donuyor
    simdi sen sonsuza dek gittin

hayir
    beni burda birakma
    ruya devam ediyor
    iceride
    biliyorum
    cok gec degil
    kayip zamanlar kaybolup gittiler

insanlik toplumsal degerlerinle
    bunun beni oldurdugunu goremiyor musun ?
    bu hayatta kimse yok
    burada benim tarafimda olacak...
    #391019 (catherine blake, 02.07.2006 09:54)
  4. vincent'ın "noone seems to care...anymore" diyerekten girerek insanı mahvettiği duygu dolu eser.piyano gitarla danseder adeta.dinlenesidir.
    #395499 (gothic evil, 04.07.2006 01:16)
  5. kusura bakmayın ama adamın ağzına sıçan bir parçadır. anethema harikası.
    #644586 (goddar, 18.09.2006 01:56)
  6. müthiş bir ecnebi arabeski. çok ağır, çok nüfuzkar.
    #717890 (cryptic, 10.10.2006 00:41)
  7. anathema'nın en güzel şarkısıdır. daha da ötesi yoktur, olamaz. böyle sözleri sağlam bir insanın yazabilmesi zordur, eğer doğruysa acınacak hale gelinmiştir. üzülmek gerekirdir. yalnızlığın dibine vuranlar içindir, ağlatandır.
    #1597032 (beholderr, 02.05.2007 01:35)
  8. tum ruh halinizi alt ust edebilecek, mutluluktan gobek atarken bir anda ustunuzdekileri yirtma istegi uyandiracak inanilmaz bir $arki. anathema klasigi.

$arkinin "no don't leave me here" kismini dinlerken icinizde belli bir miktar alkol bulunduruyorsaniz cok affedersiniz sictiniz.. selpak'in 10luk mendilleri yetmez, hemen bir tuvalet kagidi rulosu bulun.
    #2435212 (temporarypeace, 06.10.2007 15:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anyone anywhere başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anyone anywhere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anyone anywhere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anyone anywhere. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un dogum tarihi » adres bar » Youngstown, OH » youngstown oh » jooce com » unutulmaz sarkilar » terminator the sarah connor chronicles » cakalli menemeni » saw 7 » entel kuntel » hikaye lan bunlar » sesli harfler » dondurmacilardaki benmari usulu cikolata sosu » ahmet selcuk ilkan » ataturk un gittigi okullar » 2388014 » hamza yerlikaya » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » gun yuzu gormemis kufurlu sozler » afyonlu katolik gay tasfirin ustalari » abberline » a dustland fairytale » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » arti oy dagitimi » turbanliya rozet takilabilir ama torenlere alinmaz » ask » sozlukte kufur gorunce rahatsiz olan utulu yuzler » yolda birini gormezlikten gelmek » kursunlu kalesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mahler senfoni no 6 » mac oncesi zoom yapilan guzel kiz » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » don bak dunyaya » denizaltiyla arkadasini gezdiren insan » moralimi bozmayin » uuserlarin deli gibi yemekteyiz izledigi gercegi » todo sobre mi madre » ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin » dinime kufreden musluman olsa